Monday blues..

Mamma og pappa kommer hit snart!! Hurraaa.. <3 Savner dem massemasse! Det blir nok en herlig slappe-av-kveld i sofa’n foran en film. Det trenger jeg etter en hektisk helg med mye gøy.

Snart er det dessuten på tide at jeg tar meg en tur til Stockholm. Det må nesten bli litt impulsivt, for det er mye som skjer om dagene så det er vanskelig å planlegge. Men så fort jeg har en luke i kalenderen hopper jeg på et fly til min kjære hjemby nr.2 :)

Bloggen min har blitt litt småkjedelig om jeg får si det selv.. Men jeg gjør det beste jeg kan! jeg bare nyter dagene her i Oslo med gode venner. Føler mest for å gjøre ting hele tiden..

Nå skal jeg ha meg litt mat i magen, er sulten som en ulv! Ciao, ciao bellas <3

2 Responses to Monday blues..

  1. Jenny says:

    Hei Rikke! Har fått HELT dilla på den nye sangen din, good girl! Men ettersom det skranter litt på Engelsken og jeg har VELDIG lyst til å synge med når Good Girl spilles på radioen, lurte jeg på om du har lagt ut tekstene til sangen noe sted? Eller om jeg kan finne lyricsa ute på nettet? Tusen takk! Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*