You guys make me smile…

I dag når jeg hentet posten fikk jeg en veldig gledelig overraskelse!! :D Der lå det et fint kort og et håndskrevet brev fra Mathilde.. Tusen, tusen takk til deg kjære du! Jeg ble kjempeglad..!!! Ikke nok med det, så lå det en kjempestor konvolutt som Thora og Joakim hadde sendt til meg. De hadde laget en superfin bok som bestod av brev og dikt som de hadde skrevet til meg+ en CD av sjokolade.. PERFEKT for en sjokolademums som meg! :D  Jeg må si at jeg ble tårøyd når jeg leste de fine ordene som dere hadde skrevet til meg..Takk, takk takk søte dere!

Tusen takk for at dere tok dere tid til å skrive til meg på bursdagen min.. Dere er herlige!! <3

happyhappy

4 Responses to You guys make me smile…

  1. Mathilde says:

    Så utrolig koselig å høre at du likte det jeg hadde skrevet, Rikke :) Men vet du… Det var kun kortet som var håndskrevet, mens brevet jeg skrev på pc! Hehe. Jeg sier bare: “Ingen årsak, kjære deg!”. Men du fortjente det!

    Gleder meg til at du får takket ordentlig på finalen jeg… :) Hehe. Men kjempekoselig å høre at du likte det! Du er herlig du også! <3

  2. Thora says:

    Så bra at posten kom frem: ) Håper at ikke sjokoladen gikk i tusen biter iløpet av reisen til postkassen din! hehe.

  3. Hei, digger stemmen din og sangene, du skulle ha vunnet hele X-Faktor. Skulle egentlig bare si at jeg gleder meg sykt til Fredag når du kommer til Bodø og skal ha konsert i mørkvedhallen :D Kjøpte biletten med en gang det stod på et skilt biletter til Rikke og Manna (en annen sån lokal fyr som jeg ikke har anelse hvem er!) BTW gleder meg sykt! Er det mange sanger du skal opptre med? Hvet du om du er først eller sist? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*