Yo yo in da hood..

Må si at kvelden i går ble skikkelig vellykka! :D Vi spiste (noe som kan ha vært tidenes beste!!!) 3-retters middag på “Cliff Barnes” på Odenplan.. Nyydelig godt var det. Det ble noen gode drinker der før bestemte oss for å gå videre å til en ny plass for å spille biljard. Jeg kan ikke si at jeg briljerte stort på den fronten og vanligvis er jeg en skiiikkelig dårlig taper. Haha.. Men det var faktisk veldig gøy!

rikkecellan

Etter det gikk vi videre til “Tranan” og fortsatte kvelden. I Stockholm er det tydeligvis lørdag hver kveld! Det føltes ihvertfall ikke som om det var mandag siden det var veldig mange hadde tatt seg turen ut.

Jeg glemte jo helt at t-banene sluttet å gå tidlig på mandager, så jeg rakk ikke siste bussen hjem..! Så da fikk jeg helt enkelt hoppe inn i en taxi! Heldigvis så fikk jeg verdens koseligste taxi-sjåfør.. Vi pratet om alt mellom himmel og jord.

Merkelig nok så viste det seg at han kjente meg igjen for han har kjørt meg hjem en gang for lenge siden. Haha.. Det var jo ganske spesielt må jeg si med tanke på at Stockholm er en såpass stor by.

Men der ser man, verden er ikke så stor som man tror! Det ble ihvertfall en fin avslutning på en veldig koselig kveld! :D

Takk til dere som krysset fingrene for meg i går, det ser faktisk ut som om det hjalp! ;) Yeyy.. Nå skal det ryddet, vaskes og skrubbes her hjemme! For det ser helt ærlig ut som et bomba rottereir her.. Not good!

Håper alle får en finfin tirsdag! Stor klem /R

One Response to Yo yo in da hood..

  1. Mathilde says:

    Hva er det vi måtte krysse fingerene og alt det der for a? Hehe, neida! Hittil så har jeg bare fått 4, 5 med deg på bloggen min da :)

    Kos deg videre i dag da :) Men du… Det må være noe rart med Billettservice Rikke, for pappa har ringt i dag og i går. Men det er OPPTATT hele tiden, og vi har aldi hatt slike problemer der før :( Veldig rart altså!

    Håper vi snakkes på Facebook en dag da :) For vi har jo bare maila! Hehe :p

    Stor klem fra meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*