X Factor i kveld!! =D

I kveld skal jeg være alene hjemme.. Erik skal være konferansier på et event og alle mine venner er busybusy! Hva passer da bedre enn å kose seg i sofaen med X Factor! Wee.. Det er så sykt spennende nå som finalen ligger rett Desktop17rundt hjørnet.

Man skulle kanskje tro at det føltes rart for meg å se på det programmet med tanke på at jeg selv har røket ut? Men neineinei.. Ikke i det hele tatt faktisk! Det føles allerede ut som en evighet siden jeg var med.. Jeg har jo så mye annet spennende fremfor meg ;) Også er det er jo så gøy å se alle vennene mine på TV! De er så syykt flinke alle sammen!! =D

Jeg heier selvfølgelig på LISE!!! Jaa…!!!! Så stem masse, masse på henne alle sammen!! Hun skal synge Proud Mary i kveld noe som sikkert passer henne kjempebra! Det skal ihvertfall bli utroolig gøy å se! Hun rocker alltid scenen..

<3 <3 <3

/Rikke

4 Responses to X Factor i kveld!! =D

 1. Mathilde says:

  Nyyyydelig bilde av deg og Lise :) <3 <3 HEIA Lise!!!! :D

 2. Thora says:

  Til tross for at det nå er en stund siden du røyk ut nå, så savner jeg fremdeles å se din tolkning og sceneopptreden av ulike låter, for det er det virkelig ingen i konkurransen som kan gjøre etter deg! Selv om det er et høyt nivå på de gjenværende finalistene, så er det ingen som kan erstatte det du ga oss gjennom dine opptredner hver eneste fredagskveld. Jeg savner den gleden av å se deg fremføre den ene låten etter den andre, som om du aldri hadde gjort noe annet! Det var virkelig noe som fikk meg til å føle meg veldig, veldig glad.

  Jeg har aldri blitt glad av å høre ” opp-i-taket-party-musikk “, eller hva jeg skal kalle det for. Det har aldri gitt meg noe som helst, og det har egentlig vært et lite savn å ha noe musikk som kan glede så mye. Denne gleden har jeg funnet i musikken din, selv om den ikke er det mange vil definere som “glad-musikk”, så varmer den og treffer meg midt i hjertet! Så takk for at du lager så utrolig flott musikk, Rikke, om det går an å takke for noe slikt. hehe.

  Det blir spennende å se hvem som havner i duell i kveld, konkurransen begynner virkelig å bli spennende nå! Umulig å si hva som kommer til å skje videre, og det gjør det jo ekstra spennende!

  Håper du får en fin helg, det fortjener du!

 3. Caroline Sofie says:

  kjempemorsomt å lese bloggen din, og for et kjempefint bilde av deg og Lise!
  krysser fingra for Lise, og stemmer såklart på henne! Heia Lise! :D

 4. Caroline Sofie says:

  og så må jeg bare si at du har en nydelig sangstemme :) fortsett sånn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*