Wow!! For en helg..! :D

nisseBeklager dårlig blogging nå.. Men det har vært noen sinnsykt hektiske dager i det siste..!! Ojoj..

Det ble jo som dere vet en aldri så liten Oslo-tur for å se X factor finalen!! Gratulerer massemasse til Chand..!! <3 Det ble en fantastisk kveld med et herlig gjensyn med hele gjengen.. For ikke snakke om festen som var etterpå.. weee..!

I morgen skal jeg legge ut en drøss med bilder derfra!! Promise.. :D

Nå er vi hjemme etter en magisk kveld.. Julekonserten ble kjempe vellykket!! Tusen takk til alle som kom!! <3 Gleder meg allerede til neste år! Hvem vet, kanskje det blir i Norge også da..?

Vi har selvfølgelig filmet hele greia, så se ikke bort ifra at jeg kommer til å dele det med dere etterhvert..

Håper dere også har hatt en fantastisk helg!! Vi snakkes mer i morgen folkens.. Nå skal det bli deilig med litt etterlengtet søvn!

Stooor klem til dere alle.. <3 <3

/Rikke

4 Responses to Wow!! For en helg..! :D

 1. Thora says:

  Så bra konserten ble vellykket!
  Håper virkelig det blir lagt ut noen klipp fra den altså, hadde vært veldig gøy å se:)Jeg har iallefall bestemt meg for å dra hvis det blir julekonsert neste år også, skulle så gjerne vært der:( Men regner med at det ikke blir siste mulighet for å oppleve en konsert med deg live!
  Ønsker deg en fin natt =)

 2. Joakim says:

  Jeg håper også det blir lagt ut klipp, det ville vært helt fantasisk å få se. Jeg er så lei meg for at jeg ikke fikk dratt, men håper virkelig jeg får muligheten snart. Håper du koser deg i denne førjulstiden :-)

 3. mamma says:

  sssssssskulle virkelig ønsket å være der–kjære jenta mi.

 4. Mathilde says:

  Kjempekoselig å se deg på fredag :) ? Endelig! Og at du i tillegg kjente meg igjen som du sa, og at du sa “Hei Mathilde!”. Da ble jeg veldig glad :D Ser allerede fram til neste gang vi møttes jeg, Rikke. Hehe ;p Men da håper jeg at jeg kan få tatt bilde med deg, og at jeg får snakket mer ordentlig med deg. Det var i alle …fall fantastisk å se deg i virkeligheten. (noe jeg håpet på at jeg skulle få til blant alle de folka som var på finalen på fredag). Det MÅ i alle fall bli bedre møte mellom oss neste gang, hehe. *VIKTIG* :)

  Så bra at konseten gikk bra! Jeg håper også det blir lagt ut klipp, det ville vært helt fantasisk å få se. Jeg er så lei meg for at jeg ikke fikk dratt, men håper virkelig jeg får muligheten snart. Hehe, både Thora, Joakim og jeg vil det. Morsomt og koselig da :D

  Stor klem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*