WOW for en film….!

plakat2

plakatJeg er helt lyrisk.. Kom nettopp hjem etter å ha sett den nye filmen “Avatar” på kino..! Den anbefaler jeg alle å se! Et mesterverk av en film..!

Jeg må innrømme at jeg var en smule skeptisk til den! Mest fordi jeg som regel ikke er et stort fan av eventyrfilmer + det å se en langfilm i 3D (jeg har nemlig en tendens til å få skikkelig hodepine av det).. Men det hadde jeg tydeligvis ingen grunn til å være..! Det viste seg å være en FANTASTISK film.. <3

Se den…!

One Response to WOW for en film….!

  1. Trine says:

    Ikke sant filmen var fantastisk?:D Så den selv sist lørdag. Var også litt skeptisk, men angrer ikke et sekund for at jeg drog å så den!!

    God jul, Rikke :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*