Wish me luck..!!

Jaaa..!! Endelig fredag igjen..=D

Prøvene i går gikk skikkelig bra, ikke bare for meg men for hele gjengen! Tror dette blir det beste showet hittils for det var bare en sånn herlig stemning i går. Vi koooser oss!!

I kveld har jeg bestemt meg for å legge alle nerver til siden og bare rocke scena fullt ut! Skal gi alt..!!! =D =D  Om dere får lyst til å stemme på meg under kvelden: send 2 til 26400 ..

IMG_0807liten

Wohooo…. Here we go!! =D

6 Responses to Wish me luck..!!

 1. Hei hei :)
  Vil bare ønske deg lykke til i kveld. Skal følge med på TV og stemme på deg.
  Håper at du vinner hele X-faktor, du har en helt spesiell stemme som bare er helt fantatisk. Har vært mye innom Myspace siden din og hørt – helt fantastisk!

  Klem fra Stine M. Rasch

  // stinerasch.blogg.no

 2. Lina says:

  Hei, synd at du gikk ut av X Factor, elsker sangene dine, klarer bare ikke å slutte å høre på “better off” verdens fineste sang! Hvis du hadde gitt ut plate, kommer jeg garantert til å kjøpe den!! Kommer til å savne deg syykt i x factor. Stå på videre, lykke til :) Klem

 3. Anne-L says:

  Heei Rikke :)
  Vil berre sei at det va utrulig trist at du rauk ut igår. Eg vart so lei meg. Du var min favoritt. Eg syns helt seriøst du va den flinkaste:) Du har så nydelig stemme:) Håpe du gir du plate:) den skal ei vertfall kjøpe garantert:) Lykke til vidare:) du kjem til å gjere det stort:)