Winter…

De siste dagene har jeg nesten ikke rørt meg utenfor dørene fordi det er så kaldt og surt ute.. Og favorittantrekkene har helt enkelt blitt pysjamaser og kosedresser som jeg fikk til jul! Jeg får de ikke av meg..! En annen som er trøtt for tiden er lille Baby.. Hun elsker jo å springe ute, men nå for tiden blir det ut i 5-10 minutter før hun vil inn igjen..

baby

Nå holder jeg på med de siste tingene som må fixes før jeg drar til Paris. Lurer på hvordan jeg skal få plass til alt i kofferten.. Tyll tar tydeligvis veldig mye plass!!! Dessuten skal jeg jo ha plass til alle mine “vanlige” klær også.. Vet nemlig ikke hvor lenge jeg skal bli i Oslo denne gangen! Det kan bli alt fra en uke til to-tre..! Hmm..

I dag skal det ihvertfall ryddes og vaskes her hjemme, min favoritt-aktivitet! (hehe.. neppe!:p) Og senere kommer Celeste hit for en skikkelig jentekveld! Det blir kos..

Jeg har også vært i studio og spilt inn min egen versjon av Jolene! Nå skal det bare legges på litt flere instrumenter, så er den ferdig! Gleder meg til at jeg kan dele den med dere..:) Enn så lenge kan dere få kose dere med min favoritt vintersang av Tori Amos.. Vakkert!! <3


/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*