Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..

Jeg er alene hjemme i dag og har tilbragt størstedelen av morgenen med å sitte foran macen å se gjennom gamle feriebilder.. For noen herrrlige minner jeg har å se tilbake på..! <3

Det er bare så synd at man er så dårlig på å sette inn bildene i fotoalbum.. Det er liksom ikke like sjarmerende å bla gjennom hardisker med bilder! Det skal jeg prøve å få gjort noe med i sommer. Da har jeg mye ledig tid og har tenkt å tilbringe mesteparten av juli hjemme i Ålesund med familien!

Erik gjør jo sin første sommerturné og skal være borte i to måneder i strekk..!!! *savn* Så da skal jeg ta med meg katten å kose meg hjemme i Åleby med verdens beste familie og venner.. =D

Nei.. Nå har jeg som vanlig jobb å gjøre og en leilighet som ser ut som et katastrofeområde! Haha :p

Ha en herlig lørdag folkens..

/Rikkie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*