Where words fail, music speaks..

I dag har vi vært hjemme hele dagen og jobbet!! Erik sitter ved mixebordet og jobber med sangene mine og jeg sitter ved siden av å sier hvordan jeg vil ha det! :p Vi legger på nye instrument, justerer nivåer og legger splitter nye mixer. Det blir råååbra!!

rikkelie

Foto: Eirik Slyngstad

Tenkte at jeg skulle prøve å ta meg en tur på trening i kveld, det har nemlig blitt alt for mye stillesitting i det siste!! Kanskje skal jeg prøve å være litt sosial også..? Vi får se hva kvelden byr på.. =D

klemklem

/R

6 Responses to Where words fail, music speaks..

 1. Mathilde says:

  Hei Rikke!
  Håper du snart kan svare på mailen min :)
  Klem klem

 2. Elin ;D says:

  Heja rikke, gleder meg til å høre sangen, den er sikkert kjempebra! :D

 3. Josefine says:

  Hei Rikke!
  Heide på deg i X-faktor :)
  Jeg bar elurte på en ting? Har du krøller eller rett hår? :)

  • rikkelie says:

   Hei Josefine,

   Hmm..Jeg har veldig tjukt hår med mye fall i.. Vil ikke si at jeg har verken krøller eller rett hår. Om du ser på headeren min så ser du nok hvordan håret mitt ser ut. Jeg liker å forandre det og retter det ofte ut eller krøller det, alt etter humør! Klem til deg /Rikke

 4. Rikke says:

  Hei Rikke! Herlighet du er pen! jeg digger hele deg håret, klære og sangstemmen ALT rett og slett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*