When you’re really happy, the birds chirp and the sun shines even on cold dark winter nights – Grey Livingston

Håper dere har hatt en fin start på dagen kjære venner..! :) Det har jeg virkelig hatt! Til frokost ble jeg nemlig servert svært så gode nyheter som gjør at jeg svever på rosa skyer i skrivende stund.. Livet er så fantastisk herlig akkurat nå!!!

/R

4 Responses to When you’re really happy, the birds chirp and the sun shines even on cold dark winter nights – Grey Livingston

 1. Stine Marie says:

  Så fint at du har det så bra. Det fortjener du søte du!! <3 <3 <3 <3

 2. Thora says:

  Videobloggene dine slår aldri feil, de får meg alltid til å smile. Du er et så vinnende vesen!Virker som det skjer mye spennende for tiden, og det fortjener du, så absolutt!: ) Nå er det ikke lenge til det er et år siden jeg for første gang hørte musikken din, og det har virelig vært fantastisk å oppdage musikken til en så talentfull artist og låtskriver som deg. Nå håper jeg bare at dette året vil by på enda mer musikk fra deg! Musikken din fortjener å bli hørt av alle mennesker der ute, for det du gjør er det ingen som klarer gjøre etter deg. Du er noe helt spesielt, noe musikkbransjen trenger!

  • rikkelie says:

   Tuusen takk for varmende ord..!! :) Så herlig at jeg får deg til å smile.. Det får absolutt du meg til å gjøre også.. Så takk for det søte du! Gleder meg til å få fortelle dere hva jeg holder på med..! Kleem :D