Well hello again..

Hei alle sammen,

Nå er det lenge siden jeg har skrevet til dere. Sorry, sorry!! Men jeg har rett og slett vært ganske så ynkelig de siste dagene. Har fortsatt ikke blitt frisk fra det jeg trodde var influensa men som etter en tur hos legen på mandagen ser ut som en aldri så liten lungebetennelse :/ Men nå har jeg endelig fått penicillin så nå skal jeg bli frisk som en fisk! Hurra..! =)

Hmm.. Hva har skjedd de siste dagene? På tirsdag var det en koselig middag sammen med sponsorene våre: Sunsilk, Det Nye og Euronics. Vi var på restaurang Yaya’s og spiste yummy yummy thai-mat! Mmmm… Og som om ikke det var nok, fikk vi attpåtil masse gaver! Wow!! Det var akkurat som på juleaften(minus ribba..=p)

På onsdagen var jeg først en tur innom Tony & Guy for en etterlengtet hårklipp! Najjjs.. Etterpå var vi en tur hos vår kjære personlige trener Adrian. Jeg slapp heldigvis å trene, men måtte være tilstede fordi Dagbladet var innom for et intervju med oss fire. Den saken kommer nok i avisa allerede imorgen! Spennende, spennende.. =)

Samme kveld var vi invitert til premieren på Michael Jackson filmen ”This is it” med rød løper og greier.. Selv fikk jeg spandere kvelden i senga med fjernkontrollen i ene hånda og en melkerull i den andre.. Jeg klager ikke..!

I morgen skal jeg, Tommy og Chand intervjues og synge litt på P4 (får vite hvilken tid i morgen..)

Nå er hele gjengen nok en gang samlet på Exporama på hellerudssletta for lydprøver og diverse.. Gleder meg til å synge Lovefool!!  Vil at det skal bli fredag NÅ!!

IMG_0768.red copy

Må også få takke alle dere som er så flink å kommentere her på bloggen.. Det gjør meg så utrolig glad. Takk for all støtten, dere er BEST!! <3 <3

Nå er det min tur å ha lydprøve..! Jeyy.. :D :D Ha en finfin torsdag dere..

/Rikke

8 Responses to Well hello again..

 1. Thora says:

  Gleder meg masse til fredag, det har på en måte blitt ukens høydepunkt!
  Til denne fredagen “impulsbestilte” jeg billetter, slik at jeg får opplevd deg live, i stedet for og bare se sendingen på tvskjermen!
  God bedring, og lykke til i morgen! : )

 2. Gleder meg masse til morgendagens opptreden. Skal kose meg i sofaen med god musikk fra dere deltakere, og god mat.. Jeg vil ønske deg masse masse lykke til i morgen, tror du vil utgjøre en av morgensdagens beste opptreden, som du alltid gjør :)

 3. Kristina says:

  heier på deg !
  besøk bloggen min ? :D <3

  • rikkelie says:

   Tusen takk Kristina!!! :D Så fin blogg du har, og tusen takk for at du la opp sangen min.. Blir kjempeglad!! stor klem til deg

 4. Silje says:

  Hei Rikke!

  Ville bare si at du er kjempe flink i Xfaktor! Jeg heier på deg!:)
  Utrolig fin stemme..

  Men jeg har ett spørsmål som ikke angår xfaktor. Jeg leser bloggen til venninnen din Carina Dahl, og hun har den kuleste vegg klokken jeg har sett. Vet du hvor hun har kjøpt den? Kanskje du kan spørre henne?:)

  Kleem

  • rikkelie says:

   Heisann! :D Ja den lampen er skikkelig kul!! Hmm.. Lurer på om det ikke var Anton som valgte den veggklokken.. Skal huske å spørre når jeg prater med henne neste gang..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*