Visste dere at…

Jeg ringer mamma kanskje 5-6 ganger i løpet av en dag..? Haha.. Stakkars mamma! :p Men hun er faktisk den første jeg ringer til så fort jeg har nyheter å fortelle. Hun er den jeg ringer når jeg sitter på bussen, venter på t-bana, når jeg kjeder meg eller når jeg bare er trist og lei meg! Hun er den beste støtten som finns!!

Ofte når jeg ringer henne er hun på besøk hos søstrene mine eller mormor, da setter hun bare høytaleren på og legger telefonen på bordet.. På den måten får være med i samtalene og høre på de hysteriske latteranfallene som så ofte oppstår når familien min er samlet.. :D Elsker det! Da blir det som om jeg er til stede til tross for at jeg egentlig befinner meg langt borte..

Jeg må nok være en av de mest familiekjære personene som finns.. Det er egentlig litt rart at jeg klarer å bo i Stockholm når alle mine kjære er i Ålesund! Jeg har jo hjemlengsel så og si nesten hele tiden. Men når jeg er hjemme i Ålesund lengter jeg etter livet i Stockholm..

Når jeg er hjemme lengter jeg bort, når jeg er borte lengter jeg hjem..

One Response to Visste dere at…

  1. Torill says:

    Koselig! Ta godt vare på mammaen din.
    Jeg pleide også å ringe mammaen min flere ganger daglig og vi kunne prate i timesvis…plutselig en dag så er det slutt. Ta vare på hvert minutt, de er gull verdt :)

    Heldigvis vet vi aldri hva morgendagen bringer. Derfor er det viktig å leve livet.
    Ha en fin kveld :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*