Videopremiere på Good Girl!!

9 Responses to Videopremiere på Good Girl!!

 1. Lena says:

  Videon är helt fantastisk Rikke! Bra jobbat! :D

 2. Ida Mari says:

  kjempefin sang og video :D !gleder meg til å høre resten av albumet :)

 3. Aram says:

  Kul video. Den sangen setter seg virkeig på hjernen…..kjempebra. Du har en særegenhet i stemmen som gjør at du aldri vil bli “en i mengden”. Helt spesiell :) Gleder meg til å høre resten!

 4. Thora says:

  Absolutt en video du bør være stolt av. Du har virkelig satt lista høyt for det du skal levere videre, men jeg vet du bare når høyere og høyere- det har du allerede bevist!

 5. Siv Annette says:

  Så nydelig sang, og for en fin video! Dette er starten på et langt og godt eventyr for din del, det har jeg ingen tvil om:) Gratulerer :D

 6. En utrolig bra sang <3 Menne, det går vel annt å få den i cd form? Ser bare at det står overalt (kjøp den på itunes) men jeg vil ha cd

 7. karen says:

  Fantastisk stemme, tekst og melodi! Veldig, veldig bra! :-)
  Blir bare mer og mer glad i den (og jeg har spillt den mye..)
  Kjenner meg liksom litt igjen i teksten..
  Gleder meg til å høre mer fra deg! You go girl!! :-)

 8. Ida says:

  Fiin sang altså! Liker den! :)) <3

 9. Ida says:

  Hei, Rikke! Gratulerer med release! Endelig! Har gledet meg til musikk fra deg! <3

  Men hva med dine egne sanger?!-De som tidligere lå ute på MySpace, og som jeg hørte på kontinuerlig! Jeg liker "Good Girl," men jeg likte faktisk dine egne sanger enda bedre!!

  Er du fremdeles sammen med Erik? Hvor er han i livet ditt nå, han flyttet jo ikke med deg til Oslo? Du har ikke skrevet om ham på lenge.. Bare spør av ren nysgjerrighet ;-)

  Håper dine egne sanger kan bli mulig å lytte til igjen! Hva med å legge dem ut under "musikk" på bloggen? Jeg har så lyst til å høre på dem, "Better Off" og den du sang på første Idol-audition og som jeg dessverre ikke husker navnet på akkurat nå.

  Keep up the good work, Rikke! Du er utrolig talentfull! Fortsett å skrive egne sanger! Jeg likte dem så godt <3 Klem, Ida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*