Verdens søteste…<3

I dag har jeg hatt en innholdsrikdag! :D Først var det intervju hos Radio Norge hos en kjempekoselig dame som heter Ingjerd.. Intervjuet blir sendt i morgen og jeg ble lovet intervjuet på mail, så da legger jeg det ut her til dere mine kjære venner..!

Etterpå bar det avsted til TV2 hvor jeg ble intervjuet på waschera og fikk synge “Lalala” live for første gangen.. Jeg var supernervøs.. Det er noe med de der filmkameraene som jeg ikke blir helt vant til.. enda.. Men det kommer godtfolk! =D Det var ihvertfall kjeempegøy..! Trives faktisk i den røde sofaen..=)

Ellers så har jeg mest slappet av hos min kjære bestvenn Kathrine.. Vi har laget middag og hatt det superkoselig som alltid.. Hun har nok verdens søteste lille datter.. Er så glad i deg lille Ava! <3 <3 <3

Ava

Nå skal vi se en skikkelig jentefilm..! Hehe.. Ha en herrrlig kveld alle sammen! :D

/Rikke

7 Responses to Verdens søteste…<3

 1. kathrine says:

  Dere to er de vakkreste jentene i verden:)

 2. Eva cathrine says:

  Åååå så søt hun var =) Hørtes ut som en spennende dag og du bar kjempe flink på waschera.skulle heller sett deh i morgen på x factor

 3. Anneli says:

  Hej Rikke!! Jag såg klippen på Wascheras hemsida precis. Vad bra den är din nya låt Lalala! Jag VET att det kommer gå bra för dig i framtiden och hoppas att vi ses när du kommer till Stockholm nästa gång!
  Kram AnneliLu

 4. Jeanett says:

  Rikke + Kathrine + Ava = VERDENS VAKRESTE JENTER :)) Hihi, søøøt dokke e :)

 5. silje says:

  Hei Rikke:)
  Først må jeg si at herregud for noen fantastiske sanger du har lagt ut på myspace! Jeg går inn og hører på sangene dine med engang jeg kommer på en datamaskin. Jeg meldte meg på x factor selv, kom videre et par ganger og for en ubeskrivelig følelse. Du er en veldig bra inspirasjonskilde. Jeg likte sykt godt den første auditionen din, etter det skal jeg ærlig fortelle at jeg var veldig skeptisk siden du har en veldig spesiell stemme som man enten liker, eller ikke liker. Etter å ha hørt dine egne sanger, er jeg helt frelst. Sangene er så fine at jeg får tårer i øynene og de rører meg skikkelig.

  Håper du fortsetter med musikk Rikke, det vil bety mye for meg og mange andre.
  Mange klemmer!

 6. Micke says:

  Gud va Ava har vuxit sen sist jag såg henne. Vilket litet charmtroll :)

  Hälsa Kathrine så mycket från mig.
  Miss you bejb! DU är bäst!!!
  Pussss

 7. Marthe says:

  aa nydelige Ava! Ho blir jo berre finare og finare :)
  Kosli blogg Rikke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*