Verdens beste Micke…

rikkemicke

I går så kom min kjære venn Micke på besøk! Vi har ikke sett hverandre siden jeg dro til Norge for å være med i X Factor..! Og det er jo aalt for lenge siden. For dere som ikke vet det så er Micke en av mine beste venner her i Stockholm og dessuten min faste gitarist som jeg alltid synger med!

Vi møttes for 2 år siden når jeg skulle synge på “Engelen” i Stockholm og han skulle spille gitar. Det var etter det at jeg kom på den brilliante idéen at vi skulle prøve å skrive musikk sammen og det har vi gjort siden.. Han er fantastisk flink til å komme opp med spennende akkorder og melodi-slinger for ikke å glemme at vi jobber veldig bra sammen! Han forstår akkurat hva jeg er ute etter og hva jeg mener selv om jeg ikke akkurat er så flink til å forklare alt med tekniske termer.. Haha..

Sangen “I’m Sorry” som ligger på MySpace har vi blant annet skrevet sammen! =) Vi begynte på to nye sanger i går også, så nå skal jeg sette meg ned og finpusse på melodien og skrive tekst til.. Skal bli spennende å se hva det blir av dem!

I dag har jeg en lang liste med ting som jeg må få gjort.. Så det er vel bare å sette igang!!

Ønsker dere en fin torsdag =)

/Rikke

One Response to Verdens beste Micke…

 1. Mathilde says:

  Åssen hår har du egentlig, Rikke? (har glemt å spørre :p). Rett eller krøller? Du er jo kjempefin med begge deler :D

  “Lost Without You”, den sangen er utrolig fin den også <3 Alle de sangene jeg har hørt av og med deg, ELSKER jeg :) Låtene dine er jo fantastiske, som du allerede vet!

  Fått den gledelige nyheten forresten!?! :D *GLEDER MEG*

  Nå nærmer det seg snart bursdagen din også, ikke lenge igjen til det heller. Ønsker deg og Erik en flott kveld :)

  Klem <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*