Verdens beste familie..

Jaaa.. Hva har skjedd i dag? Jeg har blant annet vært en tur på regnskapskontoret og fått meg regnskapsfører til firmaet mitt.. Det begynner å bli en smule for mye papir-arbeid å holde styr på selv, så nå skal det visst bli orden på sakene..;) Jeg har funnet meg en ny norsk mobil (jeg må ha en norsk og en svensk..). Det ble en HTC  Desire siden jeg har en svensk iphone. Så nå føler jeg meg skikkelig blir det å bære rundt på to mursteiner i veska.. Haha..:p

På ettermiddagen feiret vi Kinas bursdag(nei.. ikke landet, men søstra mi..:p) og at tantebarnet mitt Anna har kommet hjem etter ett år på skole i USA! Det ble som vanlig topp stemning med grillmat og alt for mye kake ute på terassen.. Koos!! Mormor var også på besøk og hun syns det er skikkelig stas at jentene i familien har funnet seg så høye kjærester..haha;)

Nå skal vi leie en film og slappe i sofaen.. I morgen er siste dagen her før vi drar tilbake til Stockholm for å feire “midsommar” med venner på landet.. :) Men det blir heldigvis ikke så lenge før jeg er tilbake her i Ålesund.. Elsker å være hjemme..:)

/Rikkie

2 Responses to Verdens beste familie..

  1. Borte bra men hjemme best ;D

  2. ida says:

    åj! Erik var høy, hvor høy er han egentlig? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*