Verdens beste.. <3

Herre min flosshatt…! Erik er gal.. Nå har han kjøpt flybilletter tur-retur fra Stockholm for å kunne sitte i publikum hver eneste fredag frem til den store finalen i Desember!! Dette til tross for at han ikke vet om han har mulighet til å komme på alle (han har jo et fullspekket skjema selv) og spesielt med tanke på at jeg like godt kan ryke ut allerede neste helg..!!

Heeelt sinnsykt!! Men så utroolig fint…..!!

Desktop2

Jeg klager ihvertfall ikke…. ;D

10 Responses to Verdens beste.. <3

 1. Eva cathrine says:

  Kjempe søte bilder av dere ;P og jeg må si at du imponerte på fredag. fikk gåsehud og ble skikkerlig rørt når du sang. Synes at du har et kjempe tatent og håper du når langt.

  Klem fra Eva cathrine =)

 2. Eva cathrine says:

  Kjempe søte bilder av dere ;P og jeg må si at du imponerte på fredag. fikk gåsehud og ble skikkerlig rørt når du sang. Synes at du har et kjempe tatent og håper du når langt.

  Klem fra Eva cathrine =)

  Ps: om du drar innom bloggen min, så ikke trykk på den først komentaren,da kommer du ikke inn for skrev feil ført.

  • Rikke says:

   Hei Eva Cathrine, tuusen takk skal du ha!! Det betyr utrolig mye for meg!! Kjempefin blogg du hadde også! Så at du også har blitt tante igjen, gratulerer!! :D Jeg er tante til 9 jeg!!! haha :p stor klem /R

 3. Leeniz says:

  Jättesöta bilder på er två sötnosar.
  Du kommer vinna Rikke, du är BÄST!

 4. Nathalie says:

  Ni är såå söta..! <33 Rikke jag lovar du kommer vinna hela x-factor =)

 5. Aram says:

  Tror det var et smart trekk av han, for om det finnes et snev av rettferdighet i denne verden så går du helt til finalen :)

 6. Eva cathrine says:

  Tuusen takk =)Den er ikke så bra enda da for pc’en min er helt klikk så skal kjøpe meg ny pc så da får jeg fikset litt på bloggen min. Ja jeg har blitt tante igjen ja,men er bare tante til 3 jeg da enda ;p Mye og være tante til 9.hehe. Gleder meg til fredagen og sette meg ned og se x factor.Blir spennende. Håper selvfølgelig du går videre så derfor skal jeg jo stemme.

  Har et lite sang forslag til deg.du kan jo foreslå det til peter om det passer stemmen din.

  - You belong with me med taylor swift

 7. Kristina says:

  herregud da, så utrolig søtt ! :’)
  jeg digger sangen din “better off” hører på den hele tiden på youtube ! det er så typisk “kristina musikk” :D etter min mening, burde DU vinne helle x-faktor ! ;o du ruler!
  stooooor klem ;-¤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*