Som balsam for sjelen..

Fyy for en koselig kveld vi hadde hjemme hos “svigers” i går.. Det ble grillmiddag, god vin, ben&jerrys-is og godteri til dessert og underholdning i form av spillet Party-alias som vi hadde tatt med oss! Sååå gøy! Tooopp stemning.. <3 I dag har jeg derimot ikke gjort noe fornuftig i det hele tatt.. Føler meg såå trøtt, lat og orkesløs! Æsj.. Samtidig blir jeg stresset når jeg ser på kalenderen min for det er en hel del jeg burde ta fatt i! Skjerpings Rikke..!

I høytalerne har Eriks album “Inifrån” surret hele dagen! Det er faktisk veldig lenge siden jeg har hørt på albumet og jeg hadde nesten glemt hvor fantastisk bra det er..!

Om dere fortsatt ikke har kjøpt den så anbefaler jeg det på det sterkeste!! Kjøp hele albumet eller utvalgte låter på Itunes eller få albumet hjem i postkassa HER!

Om jeg må velge noen favoritter fra albumet så velger jeg: Kom änglarJag hatar att jag älskar dig og denne:

Noen av dere som har kjøpt albumet? Hva syns dere? :D

/Rikkie

8 Responses to Som balsam for sjelen..

 1. wenche says:

  Så bra ..ditta kan han–fin sang!!

 2. Aram says:

  Den har jeg da kjøpt for leeeeeenge siden :) Alt er bra der, men favorittene er ännu doftar kärlek, regn hos meg og tro. Så nå venter vi bare på neste cd fra han, og ikke minst……. din cd :)

 3. Han er jo kjempe flink :D Men for å være helt erlig er det ikke noe som fikk meg til å apsolutt ville ha CDen. Musikk type jeg hører på er veldig forskjellig, det er fordi at når det er “sanger som får meg til å føle lykke, gir meg sommerfugler i magen, føler kjærlighet, sorg..” som du har skrevet på bloggen din før. Så er det disse jeg hører på! Noe som jeg bare elsker :D Sangene som bare griper tak i meg, noe som får meg til å vil høre den flere ganger. JA han er kjempe flink, men ikke noe som traff meg mitt i blinken.

 4. Nå er det plutselig en annen video. I stad var det Du får göra som du vill og nå er det jo Utan dina andetag

 5. Utan dina andetag var kjempe fin, den kunne jeg faktisk tengt meg. Sorry at jeg kommer med så mange komentarer, smarte meg hører på den ene sangen og komenterer. Så er jeg en snar tur tilbake så har den andre sangen dukket opp. Så komenterer jeg om det, også hører jeg på den. Og nå komenterer jeg igjenn, huff.

 6. Leeniz says:

  Haha Jodå albumet har man hemma, spelas ganska flitigt, nog dags att köpa en till tror jag innan den spelas sönder. Hela familjen älskar albumet.
  Utan Dina Andetag är en superfin låt! :D

 7. Pernille says:

  Jeg har kjøpt cden hans på itunes og hører på den hver dag! Resten av familien er også helt frelst!!! Han har en fantastisk fin stemme og sangene er kjempefine!! Jeg blir aldri lei av den! Gleder meg til å kjøpe hans neste også. kommer den snart eller?????

 8. Vibecke says:

  Den sangen var utroooolig fin! Så har han jo også en stemme ut av denne verden. Nyydelig =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*