Update..!

Heiiisann hopp! :D

Alt bra med dere mine venner? Selv ligger jeg nydusja og stuptrøtt i hotellsenga, med en blå ansiktsmaske og håret inntulla i en håndduk.. Nice! Tenkte å kose meg med en ny episode av “Svenske hollywoodfruer”.. Jeg digger Maria Montesami, hun er bare så sykt herlig og underholdende å se på, haha! Da vi var på premiere til “Alice in wonderland”-filmen satt hun faktisk bare et par stoler ifra meg.. Gøy! :) Om dere vil se den andre sesongen, så finner dere den HER! Jeg elsker jo alt som kryper og går av reality.. (det trodde dere ikke om meg hva? :p)

I går hadde jeg jo “fri”.. Så gikk opp tidlig for å treffe Elin(Gaustad).. Vi sullet bare runt i byen, gikk på kafé, pratet om ditten og datten.. Senere fikk jeg leke shopping-assistent og hjalp henne å finne noen fiiinfine kjoler! Hun ble kjempefin! Fant ikke så mye til meg selv.. Bare en liten blomstertopp til aprikos-skjørtet mitt..(selvfølgelig måtte det være blomstermønster.. Som om det ikke allerede myldrer av det i klesskapet mitt..:P)

På kvelden ble det middag med min besteste Kathrine på Tullins.. Kooos! <3 Der møtte vi en gammel klassekompis til oss, som også bodde i København da jeg bodde der.. Så det ble topp stemning og mye skravling!

I dag har jeg vært i studio igjen og begynt på en ny låt.. Får se hva det blir av den, sitter litt fast med teksten.. hmm..og i morgen er det siste dagen min i tigerstaden før jeg drar hjem igjen..! Begynner å savne de to trollene mine nå ja! <3 Men fyy for en herlig uke det har vært! Elsker livet mitt når det skjer mye..!

In bed..

Puss & kram ;)

/Rikkie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*