Until we meet again..

Internett-oppkoplingen er ganske så stusselig her på hotellet, så jeg har bestemt meg for å ta en pause fra bloggen disse to ukene! Men jeg lover dere masse spennende nyheter når jeg kommer tilbake (veldig utvilt og forhåpentligvis brun som en pepperkake..hehe..;)!

Et stooort takk til alle dere som følger bloggen min og støtter meg i tykt og tynt. Dere er best!! :D
Nå har jeg sendt en over en reell dose med sol til dere via posten og ønsker dere med den en fantastisk, herlig sommer.
På gjensyn!
/R

4 Responses to Until we meet again..

  1. Leeniz says:

    Jättefina bilder vännen! :D

  2. Karina says:

    Heisann! Gler mej til å sjå resultate av mykje jobbing frå di side :D Regna me de e deili me en lite avbrekk å berre kose dej i syden! Vil annbefale å fare på elvrafting opp i fjella, e berre å hive sej rundt me sanne folk som står longs gatene og reklamera for det :)) Digga dej btw! Kos dej vidare i varmare strøk, og ikkje et nåke sann du blir dårli ;)

  3. Gleder meg til du er tilbake :D Får håpe den pakke kommer fram ;P

  4. Caroline says:

    Wow!! Så utrolig gøy! Gratulerer med platekontrakt, Rikke! Regner med du er helt opp i skyene nå! Det gleder meg langt inn i sjelen at du har det bra og at du koser deg! Masse lykke til fremover og nyt alt det spennende du får oppleve ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*