“All we hear is Radio ga ga…”

Ovenfor ser dere en finfin samling av noen av de som jobber på Universal. Topp stemning! ;)

Nåååå har jeg altså gått et par uker og bitt negler og ventet med spenning på om “Such A Lovely Day” skulle komme seg på radio til sommeren eller ikke. Skal forklare kort hva som skjer når man slipper en singel. Først går singelen ut, så sender vi den ut til alle radiokanalene i vårt landstrakte land og deretter blir man altså pent nødt til å sitte på rumpa og vente. Å vente på at radiopluggerne skal høre på sangen, forhåååpentligvis like det de hører og faktisk bestemme seg for å legge den til på spillelistene. Og deeet mine damer og herrer er ingen lek. Det er mangemangemange låter som går ut hver eneste dag og antaller plasser på listene er ikke mange tatt i betraktning.

For meg er det ekstreeemt viktig at “Such A Lovely Day” når ut til så mange som mulig. Jeg er så stolt av den og synes selv at det er en alle tiders sommersang. MEN det er jo overhodet ikke opp til meg. I det store og det hele er det de som bestemmer radiolistene som bestemmer hva som blir en hit og hva som ikke blir det.

Men i går ringte Peters med gladnyheten om at P1 har lagt til sangen på spillelistene sine. Og det var jo faktisk litt av et Halleluja-moment. For uten radio blir det ingenting! Så nå er det bare å krysse fingrene for at resten av kanalene følger i samme fotspor som storebror slik at jeg kan få gjøre mye gøy i sommer. ;)

Og i dag var det altså på tide å samle troppene og brainstorme og komme frem med en slagplan fremover. Så det har vi gjort!

Og nå har jeg fått besøk i heimen av min lille mamma. Vi har leid en drøss med filmer og skal bare kose oss i sofaen i kveld. Perfekt!

Håper dere får en alle tiders kveld.. ;)

/Rikke

One Response to “All we hear is Radio ga ga…”

  1. Hva slags program bruker du til bildene dine :)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*