Traveling soldiers..

To overtrøtte sjeler på flyplassen kl.06:00 i går tidlig (etter 10 minutters søvn..).. Fyy så ubehagelig, minn meg på å ALDRI mer booke fly så tidlig..haha:p

I dag når vi våknet fant vi ikke Baby noen plass.. Det viste seg at hun hadde hoppet ut av vinduet og klatret opp til toppen av treet som stod utenfor..

Så var det på tide med litt frokost i solen:

Og nå skal jeg hoppe inn i dusjen og gjøre meg klar for årets sommerfest.. What to wear? ;)

/Rikke

4 Responses to Traveling soldiers..

 1. Leser bloggen hver dag :) says:

  Fantastiske bilder av baby :)
  Hvordan går det å ha henne med på fly, og stikker hun ikke av når dere er i Norge?
  Utrolig katt :)

  Ha en fin ferie i Norge :)

  • Rikke Lie says:

   Tusen takk!!! :) Det går kjempebra å ha henne på fly.. Nå er det jo heldigvis sånn at hun alltid har brukt å reise sammen med oss i kabinen.. Men med norwegian var ikke det mulig fra stockholm til Oslo.. så da fikk hun for første gang fly i lasterommet..:/ Var supernervøs for hvordan det skulle gå, men det var ikke noe problem i det hele tatt.. Og nei, hun stikker ikke av.. Hun er en veldig “spesiell” katt (noe som sikkert har mye å gjøre med at hun ble født uten hale) så hun forsvinner aldri langt bort og kommer når vi roper.. Hun liker å være i nærheten av oss :) Her i Ålesund har hun jo vært så mange ganger så her er hun godt kjent.. Nemos problemos:)

 2. Aram says:

  Du er i norge + du skal på sommerfest. Med mindre det er en privat sommerfest så tror jeg kanskje jeg vet hvilken sommerfest du er på :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*