Trallalla…lala..la..la..

Live på Rival..

Hei søtinger.. Hva gjør dere i dag? =)

Jeg fikk en syykt spennende spillejobb i dag! 29 april i Oslo..! Gleder meg noe villt!! Det blir store greier.. Jøjemeg! Har jo allerede begynt å planlegge hva jeg skal ha på meg.. haha..:p

Fikk forresten to kjoler i posten i dag som jeg kjøpte fra nelly.com , og de passet perfekt!! Elsker det når det skjer.. Man vet jo aldri når man kjøper klær på nettet! Jeg lover å ta bilder sånn at dere får se.. Men først:

Hva tror dere? Har jeg gått for blomstermønster igjen, eller har jeg gått for noe litt mer rock’n roll?

I morgen skal jeg opp tiiidlig for workshop med bandet..! Da skal jeg spille med helt nye musikere for første gang, så det blir spennende..! Håper de klarer å leve opp til Micke og Arvid.. Det blir ingen lett oppgave skal jeg si dere..! ;)

Etter workshopen blir det rett til kirka for bryllupet til Anna og Fredrik.. Gleder meg sånn!! Erik skal dessuten synge favorittsangen min i kirka.. Ojojoj.. Jeg kommer nok til å gråte alt for mange tårer i morgen.. Burde virkelig gå til innkjøp av vannfast maskara..

Nå er jeg hjemme å slapper av litt før jeg skal ned til festlokalet for å hjelpe til med forberedelsene..! =) Jeg måtte bare knipse noen bilder av verdens søteste og snilleste lille katt.. Hun kan aldri ligge “normalt” den katten! Man kan jo lure på om hun ligger i merkelige positurer med vilje? Hun vet vel at hun kommer med på bloggen da.. Farlig søt er hun ihvertfall.. <3

Baby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*