Too good to be true..

Disse bildene ble tatt for litt over et år siden. Det var min første showcase på Rival i Stockholm. Jeg hadde med meg fullt band på Rival i Stockholm og spilte for første gang en hel konsert med bare egne sanger.. Det var en magisk kveld.. <3
Det var sprekkfullt med folk, alle vennene mine og foreldrene mine var der og jeg hadde verdens beste band bak ryggen..!

Det er helt utrolig hvor mye som har skjedd siden den gang! Endelig går alle drømmer som jeg gått med siden jeg var liten i oppfyllelse.. Av og til må jeg bare knipe meg selv i armen når jeg tenker på alt spennende som jeg får gjøre..! Denne høsten kommer det til å skje så utrolig mye spennende for min del.. Og jeg gleder meg bare noe siiiinnsykt til at jeg kan dele det med alle dere som har støttet meg på veien..!!!!
Ååå.. Jeg er så lykkelig for tiden at jeg nesten bare går å venter på at en eller annen katastrofe snart skal skylle over meg.. Jeg mener, hvor lenge kan man egentlig sveve på rosa skyer før man faller hardt mot bakken igjen..??

En ting er ihvertfall sikkert: at nå får det snart være nok med hemmelighetskremmerier,
for jeg gleder meg såånn til å skrike det ut til hele verden!!

/Rikke

6 Responses to Too good to be true..

 1. Jeg gleder meg også til du skriker det ut ;P

 2. Ida Mari says:

  Gleder meg til å høre hva du har hold hemmelig :D er sikkert kjempefint ^^

 3. Aram says:

  Liker ikke hemmeligheter jeg…..hrmfff. Men jeg håper det handler om det jeg tror…..og hvis det gjør det så gleder jeg meg :) Dessuten tror jeg man kan sveve ganske lenge på rosa skyer…..bare det ikke blir så høyt at man mister bakkekontakten :)

  • Rikke Lie says:

   Nei.. er ikke særlig glad i hemmeligheter jeg heller..Blæh! Men snart såå.. Så lenge går jeg rundt med hodet oppe i skyene og føttene på marken.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*