Tommy Fredvang til Bodø! :D

Hei kjære bloggen..!

For en herrlig dag vi har hatt i dag så langt..! Med tente lys, ferske baguetter og en ny episode av Frustrerte fruer på menyen kan det ikke bli feil..! :D

I går så var jeg, Erik og Celeste først  å trena på Friskis(til tross for tidenes verste treningsverk etter sist gang..:p) Etterpå gikk vi ned på butikken for å handle inn mat(nok til å fore en hel armé..:P) Så kom Carina også på besøk hjem til oss og vi lagde taco (yummiii..) og leide filmen ”Engler og demoner”.. Som var myye bedre enn den første filmen etter min mening! Kjempe koslig kveld..! Det var så herlig å få se mine kjære venner før jeg drar avsted til Norge på fredag..

Først skal jeg synge på en konsert i Bodø! Noe som jeg gleder meg masse til…!! Leste et intervju med Tommy Fredvang i dag! Der det blant annet stod dette:

Spiller med Rikke

Til fredag skal Tommy opptre sammen med en annen tidligere «X Factor»-finalist,Rikke Lie.

- På fredag reiser jeg til Bodø for å spille konsert med Rikke Lie. Det blir fantastisk å komme i gang med konserter, og jeg gleder meg veldig til å treffe Rikke igjen, skriver han.

Tommy

Sååå gøy! Jeg visste faktisk ikke at han også skulle synge der før nå, så det blir utrolig kjekt å få se han igjen!! Wee.. Gleder meg masse masse til fredag. Jeg har aldri vært i Bodø før heller så det blir jo litt av et eventyr..! :D

Etter det blir det hjem til min herlige familie i Åleby.. Har ikke vært der siden sommeren så nå er det virkelig på tide at jeg kommer meg hjem en tur! Erik kommer også dit for å hilse på.. Hurra!! <3

Nå er det faktisk bare litt over en uke igjen før finalen i X Factor!!  Spennende!!! Jeg og resten av gjengen skal selvfølgelig være på plass! ;)

Hvilke to synes dere fortjener finaleplass??

rikkelie1

/R

11 Responses to Tommy Fredvang til Bodø! :D

 1. Mathilde says:

  Så koselig at Tommy skal opptre også da…. :) Det blir nok stas, hehe. At dere begge to skal opptre i Bodø!

  Har du forresten tid til å svare mailen min? (A) :P

  Men du få ha en riktig god tur til Bodø :) Også må jeg si: “Velkommen hjem til Norge igjen”. Hehe neida :p

  Klem <3

  • rikkelie says:

   Hei Mathilde! :D Kjempefint at du starta gruppa!! Tusen takk..!! Du bestemmer selv hva du vil legge der..! :) Jeg synes nesten at jeg ikke skal stå som administrator. Det er mye bedre om du står alene der, eventuelt at du velger noen andre som vil være med! Synes ikke du? Klemklem /R

 2. Joakim says:

  Skulle ønske jeg kunne kommet til Bodø, men anledningen kommer nok en gang! Jeg synes Mari og Shackles fortjener finaleplassen, synes begge de 2 har utviklet seg mye :-) Hvem heier du på da?

 3. Mathilde says:

  Ja, jeg glemte å svare på spørsmålet ditt! Haha, og dum jeg er! :P De to jeg håper går til finalen er Chand og Mari :)

 4. Liljen says:

  Jeg holder en knapp på Shackles og Chand. :)

 5. Skal Tommy spille? Det tror må være som var årdnet i det siste, men det har vert en del endringer! Sist elevrådsmøtet var det info om mange flere som skulle være med, eller skal du ha flere konserter i Bodø? Men på plakatene som reklamerer for konserten står det bare Rikke Lie og Manna :D
  Og jeg har nå blitt sotte in for å selge biletter ;D De som solgte nådde litt dårlig til folk og sånt. Folk legger vist ikke så godt merke til plakatene som henger overalt! ;D Så de måtte ha flere en bare kultur komiten!
  Men da kan jeg vel si til folk at Tommy også skal være der, kansje!

  Jeg holder en knapp på Shackles, og den andre må nå da være Mari!

 6. Thora says:

  Håper Shackles og Mari går til finalen!
  Chand er veldig flink han og, men han vil gjøre det bra uten seieren også!
  Shackles lager alltid show, og Mari har en stemme som jeg tror kan løfte taket på telenor arena. MEN den personen som hadde fortjent mest av alle å stå i finalen, det er deg! Du var(og er) den mest spesielle, unike, særegne og fantastiske av alle =)

 7. svein says:

  Pernille og Rikke!
  Dei andre er ikkje i nærheten….
  dommerne ødela tidlig x-factor…..heilt på tryne at Peter ikkje har noken i finalen.(karlsen var verst,så lite truverdig)
  Chand vinner….sånn er det i Norge…
  Lykke til med musikken! Hadde vore gøy og høyrt deg og Pernille i duett…
  Kooooos deg i jula :)

  • rikkelie says:

   Tusen takk for det Svein..! :D Skal bli spennende å se hvem det norske folket stemmer på imorgen!! Kos deg i jula du også! :) klemklem

 8. Ida says:

  Jeg TROR Mari og Chand, siden det det seerne som bestemmer! Men jeg håper Mari og Shackles! Håper Mari vinner :)
  Helt fra starten håpet jeg på at det var du og Tommy i finalen, men sånn ble det jo dessverre ikke. Du gikk også selvfølgelig ut den gangen jeg var der. Vet ikke om du husker meg men, du var kjempe hyggelig å prate med! :) Stå på videre, og god tur til Bodø :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*