These boots are made for walking..

Ååååh herre jemini så deilig sofaen var akkurat nå!!!!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter ca 6 timers vandring rundt i byen. Jeg har gnagsår på føttene og blemmer i hendene etter å ha drasset rundt på alt for tunge poser… Heldigvis fikk jeg selskap av Carina, som var ganske så ynkelig etter at hun pådro seg en matforgiftning i går.. Stakkars! :/ Meeen.. Det var ihvertfall kooselig å få sett henne før jeg drar til Oslo!

Jeg har faktisk blitt litt forelska i dag også.. . Gaaahh..Det var rett og slett kjærlighet ved første blikk! Jeg snublet nemlig over verdens vakreste boots på Topshop i dag(som attpå til var på salg..!?)! Yeyyyy!! Jeg har fortsatt sommerfugler i magen når jeg tenker på de.. That’s love people..! haha;)

Nei… Nå gir jeg sofaen maks 20 minutter til før jeg begynner med pakkingen!

Ciao! ;)

2 Responses to These boots are made for walking..

  1. Du må jo legge ut bilde av skoene ^^,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*