Take my picture..

Tjolahopp! :)

Dagene her i Oslo har så langt gått i ett. Veldig gøy! :) I går gjorde jeg en moterepotasje med Nelly. De ville ta en titt i garderoben min og se på noen av skattene mine. Det var Ingrid Anthonsen som intervjuet og Renate Torseth som stod bak kamera. Veldig søte jenter! :)

I dag har jeg endelig vært på frisøren en tur. Kan ikke huske sist jeg var det? Håret mitt har jo vokst seg alt for langt. Så det trengte seg en reell klipp og noen striper. Var så lei av å være så mørk.

Det var fantastiske Alex på Olimb & Co i Prinsens gate som gjorde jobben. Og jeg er sååå fornøyd!! Resultatet får dere derimot se en annen gang.

Etter frisøren dro ferden videre til TSH (designeren) for å ha siste kjoleprøve og gjøre de aller siste endringene før lørdag. Møtte Tommy der også. Han blir sååå kul i klærne sine!

Og etter det sprang jeg rundt som en gal i Oslo for å finne alt jeg trengte til Larvik. I en alt for tynn jakke og alt for tynn strømpebukse trodde jeg at jeg skulle fryse i hjel. Veldig usmart med tanke på at jeg absolutt ikke kan risikere å bli syk før lørdag. Fy!

Det er jo allerede i morgen som bussen tar oss artistene med til Larvik. Herregud. Det er jo bare noen dager til det smeller nå. Tiden har gått så ufattelig fort. Henger ikke med i svingene i det hele tatt.

Men GØY skal det bli. Gleder meg til å treffe alle de andre i morgen. Til å begynne med kameraprøver og sceneprøver. Ikke minst så gleeder jeg meg til å bo på Farris Bad! DET skal jammen nytes..  :)

God natt alle søte! :) /R

2 Responses to Take my picture..

  1. Hehe, du har det koselig om dagen!^^

  2. Thora says:

    Gleder meg til å se håret!
    Ha noen fantastiske dager i Larvik, før det virkelig smeller på lørdag. Det blir nok noen utrolig spennende dager du har i vente! Jeg skal heie og stemme masse på deg fra stua hjemme, og krysser både fingre og bein for at det holder til spektrum- for da blir det heiing fra salen:)! Lykke masse til, Rikke. Du er så flink!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*