Sweet Sunday…

Okei folkens.. Hva har så jeg gjort i dag? hmm.. Jo det dere… Ikke stort egentlig! Det er så herlig med søndager synes jeg.. Det er dagen i uka der man kan gjøre så lite som mulig uten å få dårlig samvittighet for det..:p

For over en uke siden mistet jeg min norske telefon på flyplassen her i Stockholm(don’t worry, den har dukka opp igjen! Jeg har bare ikke makka meg ut dit for å hente den enda..)! Det har jo vært fullstendig krise uten den.. Jeg er jo vant til å ringe mamma minst 5 ganger om dagen.. (hoho.. Stakkars henne:p) Men uten telefon så har jeg blitt pent nødt til å bruke Skype istedenfor.. Og jeg har kommet til den konklusjonen at man burde gjøre det mye oftere..! Det er jo mye kjekkere å sitte å ha en samtale med noen der man faktisk ser hverandre..! Så i dag fikk jeg ihvertfall pratet med min kjære familie og har til og med pratet med min kjære Carina som befinner seg i Trondheim for tiden.. Webcam er tingen dere..!

Hva har jeg gjort i dag annet enn å sitte foran dataskjermen da? Hmm..

Vel.. I dag fikk jeg faktisk med meg Erik ut for å leke i snøen..! Yeah! Vi tok på oss lager på lager med varme klær og gikk ut i bakkene for å skli på rumpa..! Fort gikk det… Så skulle vi springe om kapp med snø opp til knærna.. Men jeg fikk gi opp etter sånn 10 meter..! Jeg hadde ikke nubbesjangs til vinne jo.. Æsj! :p Men det blir jo faktisk litt urettferdig da.. Hans ben er jo myye lengre enn mine..! :p

Nå kom vi nettopp hjem fra nok en kinotur.. Vi dro med oss en gjeng for å se skrekkfilmen “Paranormal Activity” på kino.. Filmen var sånn midt på treet etter min mening.. Men så satt jeg jo mest med hendene foran ansiktet av frykt..

Nå er det på tide å få seg litt søvn for imorgen skal vi opp tidlig for en heldag sammen med Eriks søster Klara..! Jeg fikk nemlig en spennende mail med henne i går der det stod følgende:

klaramail

Hvem kan si nei til en sånt fint forslag..? Det eneste jeg ikke helt forstår er hvorfor vi skal ha på oss hatter?? Oh well.. :p Gøy skal det ihvertfall bli..!

Ønsker dere alle en god natt.. Lille Baby hilser også…<3 Sweet dreams!

baby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*