Svar på spørsmål – Del 1

  • Når får vi høre nytt låtmaterialet fra deg?

Oj.. Det er ikke så lett å svare på! Jeg har jo selvfølgelig mye materiale på lur.. Men jeg må desverre holde det for meg selv en stund selv om jeg har mest lyst til å vise det til hele verden.. NÅ!! Alt dere har hørt hittils er jo bare enkle demo-versjoner og det blir noe helt annet når jeg får produsert de opp “skikkelig”. Jeg lover at jeg skal jobbe hardt for å få en cd ut i butikkene i løpet av 2010! Men skal selvfølgelig holde dere oppdatert med klipp fra konserter som jeg gjør og eventuelle YouTube-filmer så lenge! :)

  • Hvilken farge har du på øynene?? Og hvilken hårfarge har du naturlig?

Svar: Jeg har grønn/brune øyner.. Fargen jeg har på håret nå er min naturlige, dvs mørk-blond. Må derimot tone det en gang imellom fordi jeg har hatt blondt hår for ikke så lenge siden og da blir det gjerne litt dvasst etter en stund!

  • Hva synes du om meg og fansen generelt? Synes du det er hyggelig eller kan det bli litt vel mye noen ganger?

Jeg synes at dere er helt fantastiske!!! Jeg er så takknemmelig for fansen(må si det føles veldig merkelig å si det ordet:p) Noe av det fineste jeg har fått ut av hele x-factor cirkuset er nettopp det at flere der ute har oppdaget meg og musikken min! Jeg setter uendelig stor pris på alle fine ord og støtte som dere har vist meg gjennom dette. Det har virkelig betydd utrolig mye for meg! Jeg vil absolutt ikke si at det blir for mye, om det skal være noe så må det være det at jeg føler meg veldig slem når jeg ikke får tid til å svare på alt.. Men jeg leser alle mailer og kommentarer som jeg får og svarer så godt som jeg bare kan!

  • Hvem av de andre x-factor deltakerne har du mest tro på, og hvem heier du på nå?

Oj så vanskelig..! Det er jo en helt fantastisk gjeng og jeg er sikker på at Norge kommer til å få høre fra flere av dem i årene som kommer! De første jeg tenker på er jo selvfølgelig jentene mine: Gabrielle, Pernille og Lise… De er jo helt fantastiske!(Har vanskelig for å velge mellom dem..) Men også Tommy som i mine øyner er en ferdig artist som er klar for å gi ut plate.. Ååå.. så vanskelig! Helt ærlig, når jeg tenker på alle som har vært med i finaleomgangene så er det sterke artister hele gjengen som alle har sååå mye mer å vise! Det finns også mange som ikke kom til finalerundene som jeg er sikker på vi kommer til å høre fra om noen år! Det som blir spennende å se nå er hvem som vil dette mest..! Hvem kommer til å jobbe hardt(!!), finne sin egen greie og lage et kick-ass album..! Tiden vil vise.. Jeg gleder meg! :)

  • Hvor kjøper du klærene dine, og hvor får du stilen din fra?

Favorittbutikken min er “Beyond Retro” som er en second-hand butikk i Stockholm. Andre butikker er: Topshop, Monki, H&M.. og jeg kjøper mye når jeg er i utlandet.. Hmm.. Vet ikke om jeg har stilen min fra noe spesielt? Det går mest i blomsterkjoler her i gården! :p Tar på meg det jeg synes er fint og følger ikke noe spesielt motebilde..

  • Liker du bedre å gå i skjørt/kjole fremfor bukse?

Haha.. Har du merket det?? Jeg går ALDRI i bukser lenger!(bortsett fra joggebukse) Den dagen jeg oppdaget tightsen/strømpebuksa så kastet jeg alle trange jeans! :p Jeg elsker skjørt/kjoler..Det er meg helt enkelt!

  • Hvordan tilbakemeldinger fikk du da du deltok i idol?

Jeg hadde med meg gitaren min og hadde bestemt meg for å synge en sang som jeg hadde skrevet selv. Desverre fikk jeg totalt panikk i siste liten og (etter råd fra mamma) byttet jeg til “Power of love” av Celine Dion! Oj.. Det er en stor sang for ei lita jente..!! Jeg darret som et aspeløv da jeg sang men det gikk faktisk ganske bra tross alt! Husker ikke så mye nå men jeg fikk blant annet høre at jeg hadde en “spennende stemme” mye “mye sjel i stemmen”.. Jan Fredrik sa at jeg var “drit kul” men at jeg hadde for mye “vibrato”! Jeg trengte helt enkelt noen år på baken for å finne ut hvem jeg var! Så det var akkurat det jeg gjorde!

  • Hva er det beste med musikken? Både at du selv synger og det å høre på musikk? (hvis du skjønner hva jeg mener?)

Den beste opplevelsen får jeg når jeg synger sanger som jeg har skrevet selv.. Å stå på en scene å gjøre noe som er 100% meg må være den beste følelsen i verden! Det kan ikke sammenlignes med noe annet..

Det fine med å høre musikk må jo være når man finner de sangene som treffer langt inn i sjelen..! Når en sang nærmest kan diktere hvordan du skal føle: enten med tekster som man kan relatere til eller bare vakre melodilinjer. Det er så vanskelig å sette fingeren på hva det er..

Når du går tur, hva pleier du å tenke på?

At jeg ønsker at jeg var i et varmere land.. haha..:p

Hvis du kunne ønske den én ting, hva ville det vært?

Et par tøfler kanskje..? (Og fred i verden såklart! :p)

Hvor ser du for deg selv i fremtiden?

Helt umulig å si! Jeg liker best å leve nå(!!), jeg vet jo ikke hva som skjer imorgen engang..! Jeg er ganske uberegnelig og livet mitt har (frem til nå) hatt en tendens til å gå en helt annen vei enn hva jeg først hadde “tenkt”.. Men ti år frem i tiden så håper jeg jo at det finns et lite hus en plass, et par søte barn og en stråålende sangkarriere..! Pluss at jeg har blitt superflink til å lage mat og har lært meg å bake de mest fantastiske kreasjonene..! Det blir flott det..! :D

To be continued…..

Comments are closed.