Black & White!

I dag var Erik hos produsenten min i studio  for å legge på plystring på en av sangene mine.. Joda.. tro det eller ei, jeg har skrevet en sang som krever plystring.. haha:p Og ikke vet jeg om noen som er bedre på akkurat det enn Erik..

Så jeg overrasket han med å møte han opp i Gamla stan da han var ferdig. Jeg hadde kjøpt kyllingwraps, drikke og en korg med jorbær.. Så satt vi oss ved vannet og spiste lunsj.. Sååå koselig. Vi tok oss også en tur opp til “söders höjder”  for å nyte utsikten over byen!

Det er så gøy å se at flere av dere har begynt å kommentere her.. Det er virkelig en kjempe drivkraft som får meg til å ville blogge mer, so keep it up! :D :D

Nei.. Nå har vi en hel del jobb å gjøre her hjemme! Altså.. Jeg er såå asosial for tiden at jeg får dårlig samvittighet! Men snaart roer det seg og da skal sommeren nytes for fullt!

Snakkes solstråler! =)

4 Responses to Black & White!

 1. Ida Mari says:

  Kjempekoselig å lese bloggen din, er innom hver dag :) Du har så fine bilder og skriver så bra :) I tillegg liker jeg klesstilen din så godt, får mye inspirasjon fra deg. Og alle sitatene i overskriftene som du finner er alltid så bra :)

  • Rikke Lie says:

   Å taakk! Det betyr såå mye å få feedback, spesielt når jeg får sånn utrolig fine kommentarer fra deg..! Taakk! Jeg får bare lyst til å blogge mer.. kleem til deg 3

 2. svein says:

  Du er nydelig!
  utrulig teit at Sverige ikkje kom til finalen i Grand Prix.

  • Rikke Lie says:

   Åh taaakk! <3 Ja.. Jeg syns det var noe tull, men så har jo jeg lært meg å digge den sangen til Anna da, den kanskje krever et par sjangser før den setter seg. Så var jo hele nummeret veldig avskalet i forhold til alt det andre. Noe jeg syns bare er positivt og mer ekte.. menmen.. Nå satser vi på at Norge gjør det kjempebra!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*