Suddenly everything has changed..

Foto: Isabel Watson

Nå er jeg hjemme i sofaen etter møtet på Universal. Jeg føler meg så utrolig heldig og priviligert som har et knippe fantastiske mennesker som jobber med meg og som tror på meg og musikken min! Det hadde ikke gått uten dem!! <3 Det er så mye spennende som skjer fremover og jeg stortrives fortsatt i Oslo. Jeg har fått det så fint i min lille leilighet. Nå mangler jeg bare en støvsuger og et nytt dusjmunnstykke(sånn som det er nå så tar det en eeeevighet å vaske håret, null trykk! haha..). Bortsett fra det er jeg all-set!

I morgen får jeg besøk av min kjære, sprudlende, herlige venn, Celeste. Savner henne massemasse!!! Så det blir kooos.. <3 Og på mandag kommer mamma og pappa hit for å se leiligheten for første gang. De blir her helt til fredag. Yey!! For min del kan de bare flytte inn for godt.. Haha.. Jeg trives egentlig ikke så godt med å bo helt alene. Må ha folk på besøk hele tiden! Jeg er så knytta til familien min at jeg skulle likt å bo i et stort hus der alle var samla. Det hadde vært perfekt. Om jeg blir suuuper-rik en dag, da skal jeg gjøre akkurat det! Kjøpe et slott og stue inn hele slekta. Uansett om de vil eller ikke..! Ja… Sånn må det bli! ;)

/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*