Such a lovely day…

ÅÅhh..!! Dagen i går var fantastisk..!!!

Først ble jeg hentet av Fredde (han som lagde Jolene-videoen). Vi kjørte til Beckholmen hvor øvingslokalet lå. Det ble noen intensive og kreative timer  der vi øvde inn alle sangene og satt formen på dem! Alt ble kjempebra, takket være fantastiske musikere..! Grunnen til at Fredde var med er at han i tiden fremover skal følge meg med kamera og dokumentere alt som skjer nå.. Gøy! Vi var ikke ferdige i studio før 15:15 og jeg skulle være i kirka 16:00! Heldigvis hadde jeg tatt med klesbytte og fikk kjapt skifte klær i bilen på motorveien.. Ojj.. Jeg var så syyykt stressa..! Heldigvis så kom jeg i tid til bryllupet(litt rødsprengt i ansiktet bare..:P)

Anna var så utrolig vakker i kjolen sin og seremonien var såå fin! Mot slutten sang Erik sangen “Fast grepp om din hand”, noe som fikk alle i kirka til å sitte med gåsehud og gråten i halsen.. <3 Etter kirka bar det avsted til festlokalet der hele familien hadde vært å pyntet dagen før. Alt var så perfekt!! Den dagen jeg gifter meg håper jeg at jeg får et like fantastisk bryllup som de hadde..! Det ble en hel del tårer den kvelden(for å si det mildt) og minst like mye latter, akkurat sånn som det skal være..! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*