Stretched it to the limit…!

I går og i dag har jeg skrevet sanger med denne dama her, Laila Samuels! Vi ble kjent da hun jobbet med X Factor og jeg ringte henne sist jeg var i Oslo for å se om vi kunne gjøre noe sammen..

Hun er uten tvil en av Norges absolutt beste låtskrivere og artister, jeg elsker særpreget i stemmen hennes! Det gjør ikke saken verre at hun er utrolig hyggelig og gøy å jobbe med også! =D Jeg oppdaget henne for flere år siden da jentegruppa “The Tuesdays” regjerte hitlistene verden over med sangen “It’s up to you”(hør den HER!). Jeg var et superfan og hørte på plata deres heeele(!!) tiden..! Nå slepper hun snart sin første solo-plate, som jeg gleeder meg til å til å få høre! Enn så lenge kan man kjøpe singlene “Give it to me straight” og “Stretched it to the limit” på Itunes.. Og hjemmesiden hennes finner dere HER!

Love it!!! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*