Songbird…

På onsdagen hadde jeg en liten, akustisk mini-konsert i Oslo..! Jeg spilte sammen med Thor Einar (en gitarist som jeg hadde blitt anbefalt..) Han var suuperflink og vi hadde det kjempegøy sammen..!

På torsdagskvelden sang jeg på et stort event på “Folkets Hus” i Oslo.. Det var jeg, Lise Kalsnes og en annen fantasisk sanger Stian Joneid som sang..

Det ble en syyykt bra kveld! Det var luksus å få synge med et av Norges desidert beste band!! Wow, sier jeg bare.. Gitaristen Truls var faktisk den samme som spilte under X Factor-sendingene..! Det ble tre-retters middag og mye gøy backstage! En super kveld helt enkelt..!

Foto: Catharina Wandrup

konsert

konsert3

Ørjan Burøe var konfransieren.. DIGGER den fyren! Han er bare så sykt morsom..! :) Dette er hva som skjedde når jeg gjorde en face-swop på oss:
hahaHahaha… Såå lekkert! ;D

/R

5 Responses to Songbird…

 1. Mathilde says:

  Virker som du har det strålende for tiden, Rikke! :) Også var det noen nydelige bilder <3 Det er bare å si ifra om det er noe du vil jeg skal legge ut på gruppa, som det nå er 631 medlemmer.

  Håper du har det bra :D

  Klem <3

 2. Rikke Helene :) says:

  Hei Rikke. du er sååå flink til å synge og jeg lurer på om teksten til sangen din ”Better of” ligger ute noen steder? skulle gjerne ha lest den :) sangen er veldig fin den å.. digger deg..

 3. Cathrine says:

  heheh! :)

  har savnet oppdatering her, godt det ordnet seg i Oslo! :) Tipper du ler litt av det nå! heh.. jeg tror jeg hadde tisset i buksen omtrent. men så er jeg mørkeredd da!^^haha!

  utrolig fine bilder fra Paris forresten.

 4. Thora says:

  Du og de kjolene dine altså!!
  Du må virkelig ha den fineste kjolegarderoben som finnes!!

 5. svein says:

  Kjempegøy at du har konserter i Oslo,Rikke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*