“Sometimes I fly where no one can reach me, into a painted sky..”

Omtrent slik ser det ut når jeg sitter å øver..

Ha en fin dag alle søte! :)

4 Responses to “Sometimes I fly where no one can reach me, into a painted sky..”

 1. K. Leanda says:

  Hei Rikke :-) Først og fremst må jeg si du er en fantastisk artist og jeg er virkelig stor, stor fan! Jeg går 1. klasse medier og kommunikasjon på Hvam VGS og skal begynne med portrettintervjuer av noen vi beundrer neste uke. I den forbindelse lurte jeg på om det overhode er noen mulighet for at jeg kan intervjue deg? Skjønner godt at du har mye å drive med, men det hadde virkelig vært en drøm for meg.

  - Leanda <3

  • rikkeliemusic says:

   Hei Leanda,

   Så kjekt å høre fra deg. Selvfølgelig har jeg tid til intervju med deg. Hvordan vil du gjøre det? Over telefon eller mail? /Rikke:)

 2. K. Leanda says:

  Ååh, så herlig! Det er virkelig supert, tusen takk. Kunne du sendt meg en mail på adressen jeg har lagt ved, så kan jeg kontakte deg der når jeg vet litt mer om prosjektet på mandag eller tirsdag? :-)

  - Leanda

 3. Hehe^^
  -Flink du er rikke <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*