Snart smeller det… igjen! :D

Torsdag… wow!! Bare én dag igjen før jeg får stå på scena igjen! Og denne gangen med en egen låt..Ojojoj.. Gleder meg!! I dag blir det en fullspekket dag. Vi skal inn til Exporama for øving med bandet(for aller første gang), lydsjekk, diverse intervju osv. I går kveld så kom Maria(stylisten) og hennes assistent forbi hotellrommet mitt med en helt utrolig kjole som hun hadde funnet til meg.. Det blir nok den i morgen!! Åååh… Den var såå fin! Maria kan det der!! :D

Desktop9

can’t wait..!! :D

7 Responses to Snart smeller det… igjen! :D

 1. Lykke til! Du har en utrolig søt stemme!

 2. Hei Rikke! Først må jeg si at jeg digger deg! Og jeg eeelsker sangene dine! Du er virkelig flink til å skrive tekster, og ikke minst å synge! Lurte bare på en ting. Kunne du sendt meg teksten på “Better off” til meg på en komentar på bloggen min eller på mail? (a)

  bloggen min er: http://www.frklindland.blogg.no
  mail: k-lindland@hotmail.com

 3. Camilla says:

  Jeg gleder meg til å se deg igjen på scenen. Du har en utrolig stemme og du kommer til å komme langt.

  Lykke til i morra ;)

 4. Kristina says:

  Gleder meg til å se deg synge låta di imorgen! den er drit bra, og det er du og stemmen din også! :-)) Ønsker deg all lykketil! :D du kommer til å nå langt med den utrolige fine stemmen din.

 5. Anneli says:

  Hej fina Rikke!
  Lycka till i morgon! Det är så kul att se att det går så bra för dig!

  Kram Anneli

 6. Marthe says:

  du har en av verdens største og beste stemme her i verden ! lykke til gjennom hele x factor, du kommer til å nå toppen ! :)