Slappe tilstander…

rikkkke

Okei da.. Jeg er ikke helt frisk..! Hater å synes synd på meg selv.. Men nå gjør jeg det.. :p Jeg har følt meg skikkelig uggen i noen dager og det vil liksom ikke gå over! Så i dag har jeg kapitulert og holdt senga for det meste.. Her har jeg underholdt meg selv med diverse reality-serier på web-tv, lest ut en bok og spist en pizza…Hmm..

Jeg har fått se bildene fra Paris og jeg har sååå lyst til å dele de med alle dere.. Men det kan jeg desverre ikke gjøre enda..! Jeg vil også vise dere nye sanger som jeg har skrevet.. Men dere må desverre ha tåmodighet med meg..! Kan jo ikke vise alt nå, da blir det jo ingen spenning igjen når det virkelig gjelder.. Vil bare at dere skal vite at selv om jeg ikke forteller så mye her i bloggen så jobber jeg hardt..! Ting går sakte men sikkert fremover og jeg gleder meg sånn til den dagen CD’en min står i butikkhyllene.. Det kommer nok til å bli en av de lykkeligste dagene i mitt liv! Jeg håper den dagen kommer snart… <3

Det er veldig mange av dere som spør meg om jeg kan legge ut tekstene til låtene mine på nettet.. Så nå har jeg lagt ut teksten til “Better Off” på Youtube. Det er bare å trykke på “mer info-knappen” lengst oppe til høyre..

Eirik sendte meg denne “videobloggen” fra Paris i dag.. Bedre sent enn aldri ikke sant? Haha.. Må bare få si at det føltes skikkelig teit å spille den inn.. Videoblogging er nok ikke helt min greie :p Haha.. Men her har dere min første (og mest sannsynlig siste! ;p) videohilsen:

Nå blir det en kopp te og enda mer sløving her hjemme…

/R

5 Responses to Slappe tilstander…

 1. Emilie says:

  Hei! Fin blogg.
  Når kommer plata de? Digger sangene dinne og du har fantastisk stemme, gleder meg!! :)

 2. AhA says:

  God bedring :)

 3. Thora says:

  Jeg håper også den dagen da en Rikke Lie-plate er å finne i cdhyllene kommer snart. Jeg synes det føles mye flottere å eie en plate fysisk, enn å bare laste ned den. Det er noe ekstra ved det å ha kjøpt platen i en butikk, og kunne holde coveret i hånden! Så gleder meg virkelig til jeg kan mate musikksamlingen min med ordentlig bra musikk fra en fantastisk artist.

  Bra å høre at du jobber for å nå drømmene dine, det viser igjen hvor mye du faktisk fortjener å kunne gi ut musikken din og nå ut til alle hjem. Det står det mye respekt av, for flertallet ville nok gitt opp, uansett om de hadde villet det mye. Det krever pågangsmot, og det virker det som du har i massevis. Det i seg selv er grunn nok til at jeg er sikker på du vil lykkes. For med hele pakken du faktisk har inne, så er det ikke noe annet som tilsier at dette ikke skal gå veien for deg! Jeg gleder meg til det kommer mer låtmateriale fra deg, det som du har vist hittil har vært fantastisk- og jeg har stor tro på at du vil fortsette å holde standaren på musikken din på det samme høye nivået.

  Videoblogging er alltid morsomt, så det håper jeg det kommer mer av en gang i blant i hvert fall. Jeg trakk i hvert fall på smilebåndet! Håper forresten også at det en eller annen gang kommer klipp fra julekonserten dere hadde i Stockholm! Hadde vært morsomt å se for alle oss som lot muligheten gli forbi oss til å oppleve det live!

  God bedring forresten, håper du blir frisk snart:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*