Shop til you drop…

shopPuuh..!! Altså.. Shit pommfritt for en dag! Det føles ut som om jeg har vandret flere mil..! Jeg har jaktet på det vi behøver til julekonserten som vi skal ha snart, for ikke å glemme alle julegaver som jeg må bli ferdig med før jeg drar til Ålesund! For et slit sier jeg bare..! Jeg liker jo virkelig ikke å gå i butikker.. spesielt ikke under julerushet når man nærmest må gå sikk-sakk for å ikke gå inn i folk.. haha! Det kryyr av folk i gatene nå!

Selvfølgelig måtte jeg finne litt “julegaver” til meg selv også.. Jeg fant maaaasse fint på Topshop.. Ville egentlig kjøpe hele butikken men fikk beherske meg! :p

Erik måtte få være alene hjemme for å gjøre klart en innspilling som han holder på med! Det blir bra kan jeg si dere.. ojojoj..! Han gjør nemlig en oppfølger av youtube-filmen sin som skal legges ut allerede nå i helgen!

Nå er jeg så sulten at jeg nesten kreperer..!! Vi snakkes godtfolk.. ;)

/Rikke

One Response to Shop til you drop…

  1. Eva cathrine says:

    Hørtes ut som en hektisk dag :) julerush er noe helt forferdelig. Skal få handlet ferdig julegavene i helgen jeg også =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*