She's back..!

Av en eller annen merkelig grunn så er det faktisk sånn at mine to beste venner her i Stockholm begge er norske.. Vi har alle tre flyttet hit samtidig uten å kjenne hverandre fra før.. Men både Carina og Celeste har blitt mine beste venner! Mer sprudlende jenter får man jaggu lete lenge etter.. Så er det jo et stort pluss å kunne prate sitt eget språk med vennene sine. (også er det jo ikke til å stikke under en stol at nordmenn er en del kulere enn svenskene.. haha!;) Mine to bestevenner er ihvertfall særdeles vanskelig å overgå! Det er ikke alltid lett å finne gode venner, sånne som man virkelig kan stole på, som alltid stiller opp, som har den samme syke humoren og som man har det usannsynlig gøy sammen med!  Jeg er så takknemmelig for at jeg har funnet disse to. Stockholm hadde vært veldig trist uten..

En besynderlig greie er at en av de nesten alltid er bortreist.. Er det ikke Carina som er ute å reiser, så er det Celeste som jobber i Åre. I går reiste Celeste til Sandhamn for å tilbringe hele sommeren der! Og akkurat når jeg er iferd med å få litt smått panikk over savnet, så kommer den andre solstrålen tilbake fra sine to uker i LA!

Velkooommen hjem Carinamor! Jeg har savnet deg massse..! I kveld blir skal vi ut på middag og da krever jeg å få høre alt sladder fra Lala-land.. :)

Ha en fin dag alle sammen! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*