Sex and the city..

I går møtte jeg opp Carina og Celeste etter en dag hjemme i studio.. Vi kjøpte  en drøss obligatorisk popcorn og godteri og så “Sex and the city 2″ på Saga. Jeg hadde hørt såå mye dårlig om filmen på forhånd og ettersom jeg aldri har vært noe stort fan av serien så hadde jeg ikke akkurat høye forventninger til den! Meeen.. Jeg ble faktisk positivt overrasket! Jovisst, den begynte med noen klissete og dårlig fremførte “one-liners”, men utover filmen så koste jeg meg skikkelig.. Det var herlig med en reell dose chickflick, også hadde jeg jo fantastisk selskap også..! Det hjelper alltid =D

En ting jeg ofte har irritert meg over på kino er når man ser hvordan folk forlater setene sine etter filmen.. Ofte er det fullt av popcorn og masse rot på gulvet, til tross for at de alltid ber publikum om å ta med seg rotet når de forlater salongen. Jeg har alltid syns så synd på de som må rydde opp etterpå. Det er jo såå unødvendig og dårlig gjort!Men i går da veltet jeg tilfeldigvis Celestes popcorn så alt falt ned på gulvet under oss.. Og når vi hadde gått ut av kinosalen fikk jeg en sånn klump i magen av dårlig samvittighet, så jeg gikk faktisk tilbake, la meg på alle fire, og plukket opp alt spor etter popcorn for hånd.. Det tok litt tid, og Celeste og Carina forsto ikke helt hva jeg drev på med.. Men fy for en deilig følelse når jeg hadde gjort det! Dagens gode gjerning.. Så tenk på meg neste gang dere er på kino og plukk for all del opp etter dere.. Haha! Ellers gjør kanskje jeg det for dere! :P

Etter kinoen måtte Carina fortsette med leilighetsflytten, så jeg og Celeste dro videre til Indira som har byens beste indiske mat.. Der satt vi lenge og catchet opp om alt som har skjedd i det siste.. I love my friends..! <3

I kveld blir det konsert med Erik Linder i Bergwallhallen.. Dere vet.. den lange, blonde svensken som bor her? Det blir nok alle tiders.. ;)

Over and out! /Rikke

2 Responses to Sex and the city..

  1. Linnea says:

    Thihi där va jag med :), står bakom erik :). Hälsa han föresten !!<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*