Rikkebrødet i Koppervik..

RIKKEBRØD

Det er jo ikke hver dag man får et eget brød.. haha! :p

Husker dere da jeg var gjest hos Waschera etter at jeg hadde gått ut av X Factor? Da ble jeg nemlig bedt om å hilse til bakeren Knut i Koppervik, han hadde laget et eget Rikkebrød som han solgte på konditoriet!

Så folkens.. Om dere befinner dere i Koppervik, gå forbi Lundbergs konditori og kjøp et aldri så lite Rikkebrød! Smaker garantert godt..! ;)

Nå har jeg spist frokost..!  Det ble “Hapå” på skiva mi i dag til alles informasjon.. Spennende hva? haha:p  Jeg hadde helt glemt hvor godt det er! Det er enda en ting som vi ikke har i Sverige.. Fy! Jeg vet enda ikke hva denne dagen byr på.. Det er jo min siste dag her i Åleby.. I morgen tidlig drar jeg til Oslo! Spennende, spennende! Ha en fin dag dere..!

/R

4 Responses to Rikkebrødet i Koppervik..

  1. Ann Kristin says:

    Haha! Jeg bor nesten i Kopervik :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*