Rikke & Maria rocking the dancefloor..

2 Responses to Rikke & Maria rocking the dancefloor..

  1. Thora says:

    Så søt Maria er! Husker at jeg syntes det var skikkelig stas å danse på dansegulv da jeg var mindre:D

    Idag er det faktisk akkurat ett år siden jeg leste artikkelen om at du hadde vunnet en gullbillett. Ett år siden jeg fikk en av mine livs beste musikkopplevelser. Ett år siden jeg fant ut hvem som jeg skulle heie på. Og sist men ikke minst, ett år siden jeg oppdaget en artist som lagde musikk som klarte å røre meg mer enn noen annen artist har klart tidligere. Nemmelig deg. En artist som hadde alt det jeg tidligere hadde savnet hos andre artister. Det var en ganske rar følelse å finne en uetablert artist som trollbandt så raskt, en artist som danket ut alle mine tidligere favoritter. En artist jeg kunne høre om og om igjen uten å bli lei. En artist som lagde musikk som fikk meg til å føle meg…. lykkelig.. Det har gått utrolig fort siden først gang jeg hørte musikken din, og jeg har bare blitt mer og mer glad i måten du fremfører låter på, og ikke minst låtene dine. Du er så utrolig talentfull, du. Håper virkelig at det kommende året byr på mye musikk fra deg, vi har fått sett mye av det du har inne- og jeg er sikker på at du har ENDA mer enn det vi har fått sett også. Når du får kjøre din egen greie helt ut, da kan det ikke bli annet enn magisk, sterkt og .. talentfult. Du er en slik artist som kan krydre musikkbransjen, vi trenger artister som deg. Artister som ikke er a4. Det er ikke ofte artister griper meg så lett. Etter kun å ha hørt en eneste sang av deg, etter kun å ha sett en video der du fremførte en låt- hadde jeg fått et sterkt inntrykk av hvordan artisten Rikke var. Det viser hvor sterkt artistisk utrykk du har, og at du har utrolig mange kvaliteter som mangler hos andre. Stol på deg selv, kjør din greie. Du vet best selv, aldri la noen forandre deg som artist mot din vilje. Det blir best når du stoler på deg selv. Takk for musikken du har delt med oss det siste året, gleder meg til fortsettelsen. :)

    • rikkelie says:

      Thoora! :D Tuuusen takk.. Det var så utrolig fine ord å våkne til! Du er bare bestbestbest.. Takk for at du fortsatt støtter meg… I wont let you down ;) kleem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*