Ricki Lee & Carrie Dee.. ;)

carina

I kveld har jeg bare hengt hjemme hos Carina.. Noe som er alt for lenge siden!! Det var skikkelig koos.. <3  Vi har egentlig ikke gjort noe som helst bortsett fra å prate masse tull..! Hahaha.. Vi har så syyyykt bra humor(synes vi selv ihvertfall..:p)! Det blir veldig høylytt når vi to er samlet.. En trønder og en sunnmøring, det kan vel egentlig ikke bli stort bedre enn det..Hihi..

For lenge siden så var jeg gjesteblogger i Carinas blogg. Jeg fant nettopp teksten som jeg skrev! Den kan dere lese HER om dere vil.. =)

Jeg har foresten farget håret mitt i dag! Det var blitt så blast og livløst så jeg behøvde en liten oppfriskning! Liker å være en smule mørkere på vinteren.. Så jeg gikk like så godt ned på matbutikken og kjøpte to pakker med hårfarge.. 49 kr stykk.. Haha..! Det er jo så sykt billig, så derfor farger jeg håret nesten alltid selv! Vellykka ble det jo også.. ;)

Sov godt alle sammen! /R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*