Rødnesedagen 2010!

Ojojoj.. What to say! For en dag dere…

I dag har det vært kamera og lydprøver på rikscenen i forbindelse med Rødnesedagen (som er et direktesendt program som kommer på tv3 i morgen 20:00)!

Det blir litt av et sceneshow for å si det sånn. Men kort fortalt så innebærer det en veldig lang kjole med veeldig mye stoff og her skal jeg altså først ligge å synge, deretter krype å synge, så stå å synge for deretter å plutselig ligge igjen.. haha..! Og dette mine damer og herrer, er IKKE så lett som jeg hadde forestillt meg. For jeg skal jo synge og gjøre alt dette samtidig som jeg skal se i hundre forskjellige kameraer til bestemte tider. Så jeg er veeldig spent på hvordan dette skal gå. Er litt shaky bananas for å si det sånn.. Må bare få inn teknikken med å reise meg opp uten at kjolen sitter fast i skoen. Det er jo meningen at dette skal se elegant ut og ikke som om jeg er en full lastebilsjåfør. Sant? Dette er som dere kanskje forstår en utfordring som jeg ikke har mestret enda.. Hmm..!

TV3 i morgen kl. 20:00!


Et stoooort takk til fotograf Wenche Johansen hos Fame-fotografene i Molde som har tatt bildene! ;)

4 Responses to Rødnesedagen 2010!

  1. Nina says:

    Du var nydelig på senen! Musikken diin<3

  2. Hanna says:

    helt enig! jeg er så fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*