Pssst..!

Folkens.. Det er såå merkelig! Jeg har ALDRI hatt så sinnsykt mange lesere som jeg har akkurat nå.. Men har aldri fått så få kommentarer på innleggene mine. Hvordan henger det sammen?

Jeg vil jo så gjerne vite hvem dere er som leser bloggen! Nå blir det bare sånn enveis-kommunikasjon, og det er jo så himla kjedelig..!

Kan dere ikke fortelle litt om dere selv og hvorfor dere leser bloggen min, jeg er såå nyskjerrig! =)

/Rikke

27 Responses to Pssst..!

 1. Cathrine says:

  Heisann! :)

  Jeg leser bloggen din rett og slett fordi jg liker musikken din, er spent på om det kommer en platekontakt og syns du er morsom iblant når du forteller :)

  Å kanskje ikke alltid kommenterte på innlegg gjør jeg fordi det lbir liksom et skriveri uten svar, selv om vi kanskje har spørsmål. Og du skriver jo, så ser jo at du føler det er kjipt :)

  Kanskje vi bare venter på at du skal fortelle oss om platekontakten?:D

  • rikkelie says:

   Hei Cathrine! :D Jeg prøver så godt jeg kan å svare på spørsmål.. Så om du lurer på noe så er det bare å spørre i vei! Så er det kanskje ikke aaaalt jeg kan svare på akkurat nå.. Men lover at dere blir de første til å få vite! kleem:D

 2. Thora says:

  Jeg leser bloggen din, hvert eneste innlegg. Ikke alltid jeg kommenterer, men det er fordi jeg alltid gjentar meg selv med lange meningsløse lange kommentarer:p Meeen..Alle innleggene dine blir lest, og i hvert fall jeg setter pris på at du oppdaterer oss med hva som skjer i livet ditt: )

 3. Mathilde says:

  Hei! :)

  Hvorfor jeg leser bloggen din? For det første: Du skriver veldig fine, koselig og morsomme innlegg som gjør at den interesserer meg. For det andre: Jeg liker musikken din, er spent på om det kommer en plate snart som jeg såklart håper :D Tredje: Jeg leser bloggen din, hvert eneste innlegg ;) Selv om det ikke alltid kommer kommentar, så liker jeg og setter jeg pris på det du deler med fansen din.

  Og maaaaange andre grunner… :)

  Klem

 4. Lavvan says:

  Jag är en kille på 26 jordsnurr läser din blogg ganska så ofta. Mest för att jag tycker att din gitarrist är förbannat snygg och trevlig men även för att du har världens sötaste katt.
  Ja vad kan jag berätta om mig själv? Jag gillar naturen och långa promenader och en kopp te under ett täcke är aldrig fel.
  Hoppas du svarar på detta, det skulle göra mig så glad.

  mvh Babys största fan!

 5. Ida Beate says:

  Jeg leser bloggen din hver dag og syns det er kjempegøy å følge livet ditt. Du virker som en sinnsykt herlig og sprudlende jente som man bare må bli glad i! Fortsett som du gjør! :)

 6. Ingjerd says:

  Hei.
  Leser bloggen din for å følge med på hva som skjer med deg etter x-factor :) Syntes du gikk ut for tidlig der nemlig ;) Men meget fornøyd med at broderen vant, hehe.

 7. Stine Marie says:

  Ble kjempefan etter at jeg fikk høre Better Off første gangen. Du skriver fantastiske sanger og har en kjempe fin og spesiell stemme! Det er så gøy å lese om hva du gjør og hvordan livet ditt ser ut… Du er ei kjempejente Rikke!! :D :D

 8. Jeg leser bloggen din fordi jeg digger deg og din musikk. Heiet på deg hele veien i X-factor, ble forbanna når du gikk ut.XP + at du skriver utrolig morsome og bra innlegg. Er egentlig ikke en person som leser blogger, men din må jeg bare lese når jeg er på dataen<3 Har ikke alltid tid til å kommentere, og skulle egentlig si masse mer. Men jeg har det litt travelt ;¤

  • rikkelie says:

   Heisann!! :D Forstår at det ikke alltid blir tid til å kommentere, men herrrlig at du gjorde det nå ihvertfall! Takk for de fine ordene.. Stooor klem til deg:D

 9. emmah (: says:

  Jag läser din blogg för du e så söt,
  sen älskar jag bloggen.
  Emma heter jag, 14 år bor i Göteborg :)
  Älskar hundar

 10. Rebecka E says:

  Du er så sprudlende, søt og herlig! Savner deg i tv-ruta!!!

 11. Heisann Rikke! :D

  jeg liker å lese bloggen din fordi jeg elsker musikken din, og den måten du synger å skriver sanger på :) du skiller deg utrolig godt ut, både i sangstemme, klesstil og personilghet!
  og du skriver sånne korslige og fine innlegg, og de er veldig interessante.
  jeg setter stor pris på alt du deler med fansen din på bloggen din! :D
  det er litt gøy å lese innlegg som folk jeg er fan av skriver. jeg er veldig interessert i å vite hvordan kjendiser har det på fritiden :) de er jo mennesker de også, de er jo sånn meg. og det synes jeg er litt rart å tenke på egentlig .. ;)

  jeg leser bloggen din stortsett hver dag (når jeg har tid), hehe ;D
  å gå på bloggen din er som regel det første jeg gjør når jeg skrur på dataen min :) også etter jeg har lest bloggen din, så leser jeg myspacen og facebooken din :) heheh! <3

  jeg håpe du kan komme ut med en plate så fort som mulig! når det skjer så skal jeg løpe å kjøpe plata de! :D
  det er dumt at du ikke vant x-factor! jeg heia på deg :) men jeg har en x-factor t-shorte, som et minne av x-factor :)

  Lykke til meg alt! stor klem fra en KJEMPE stor fan, Camilla <3

 12. Marit E says:

  Jeg liker å lese bloggen din fordi du er så sprudlende og søt, fordi det er interessant å følge utviklinga i karrieren din, og ikke minst fordi du tar og legger ut så mange fine bilder.

 13. pernille says:

  Hei :)
  Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker stemmen din og din persolighet:)
  Jeg elsker også å synge skrive sanger og jeg blir veldig innspirert av dine melodier og teksten på snagene dine :)

  Min store drøm er å få platekontrakt:)
  Er nok litt langt unna drømmen min enda men jeg står på å gir ikke opp:)

  • rikkelie says:

   Så fantastisk å høre at du blir inspirert av sangene mine!! Ikke gi opp bare, så går det sikkert til slutt! :D Kleem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*