Premierefest på Hamburger Börs..

Well hello you happy people..:D

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om gårdagens eskapader! Jeg og Erik var invitert på kjendispremiere av Robert Wells forestilling “Handful Of Christmas” på Hamburger Börs. Det ble tre-retters middag og et forrykende juleshow!! De hadde til og med skaffet snø som de hadde dekorert med på utsiden! Selv om det føltes som en smule tidlig å tenke på julen allerede, kom definitivt i julestemning iløpet av kvelden!! På ene siden av oss satt en sprudlende Anna Book (en av Sveriges mest folkekjære artister) med sin mann Roberto og ved siden av Erik satt Arja Saijonmaa.  Vi hadde masse å prate om og stemningen var på topp. Kjempe hyggelig kveld!!! :D

wells

4 Responses to Premierefest på Hamburger Börs..

 1. Mathilde says:

  Så utrolig fine bilder, Rikke! Også for et nydelig bilde av deg og Erik :) Dere er såå søøøøøte <3

  Jeg er faktisk ferdig alt å skrive om deg, men det har jeg laget på et Word-dokument da… For jeg skal ikke legge det ut ennå nemlig! For hvis jeg skal på finalen, og hvis jeg er så heldig å møter deg (*HÅPER*)… Så må jeg jo få bilde med deg, og legge ut det bildet også på innlegget om deg :D

  Jeg har blitt så glad i deg jeg <3 Tusen tusen takk nok en gang for de nydelige bildene jeg fikk :D Snill du er!

  Ha en fin lørdagskveld da!

  Klem klem :)

  • rikkelie says:

   Hei Mathilde! :) Tuusen takk! Vet du… jeg er så utrooolig nyskjerrig på hva du har skrevet!! ;) Kan du ikke bare legge ut blogginnlegget nå da? Så kan du jo uansett legge et nytt, kort et om du treffer meg på finalen? Håper du har hatt en fin lørdagskveld du også! klemklem / R

 2. Joakim says:

  Fine bilder :-) Jeg merker bare mer og mer hvor mye jeg savner å se deg på norsk fjernsyn. Det er liksom noe som mangler, og det er jo deg! Jeg savner å se en helt unik opptreden jeg aldri har sett maken til hver uke. Jeg savner å høre din tolkning av ulike låter, og jeg savner den gleden du spredte ut til det norske folket. Du må aldri gi opp musikkdrømmen, og du må la oss få oppleve den Rikke vi alle savner igjen. Vi trenger deg, og vi er blitt så glade i deg! Jeg gleder meg masse til å høre de nye låtene du jobber med. Jeg er sikker på at de kommer til å treffe meg like mye som alle de andre. Det er skikkelig kvalitet på alt du gjør :D I går sa Thora at hun ikke visste hva musikk var før hun hadde hørt deg, og de ordene fikk meg til å tenke litt. Det ligger virkelig noe der! Du har jo gitt oss alle noe helt nytt og så spesielt, og det må du fortsette å holde på.

  • rikkelie says:

   Oj.. Nå ble jeg så utrolig glad og rørt!!! Tusen takk kjære Joakim!! :D :D Vet nesten ikke hva jeg skal si.. Men takk, takk, takk! Det varmer virkelig..! Stoor klem til deg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*