Popsalongen part 2! :)

Goood afton! ;)

I dag så har jeg vært å gjestet popsalongen på P3. Er ikke så lenge siden jeg var der sist, men det var utrolig kos å være tilbake! Jeg tok med meg Geirmund (en nyfunnen pianist som var fantastisk flink, for ikke å snakke om minst like hyggelig;) og spilte en aldri så liten juleklassiker. I studio var stemningen som vanlig på TOPP og jeg gikk som forrige gang derfra med latterkrampe.. Hahaha! Tror at hele intervjuet kommer opp på nettsiden deres i morgen, men så lenge så tok jeg lydfilen fra live-opptredenen og smekket på noen bilder til. Hope you like!

Etter radiovisitten dro jeg og Geirmund og spiste byens beste pizza på Villa Paradiso på løkka! Yum!! :)

Nei.. Nå må jeg faktisk snart sove. Skal opp tidlig i morgen for et møte med det nye bookingsbyrået mitt! Og på kvelden skal jeg på Tommy Fredvangs releasekonsert på BLÅ!! Gleeeder meg masse, masse!!! :) :)

Puss /R

2 Responses to Popsalongen part 2! :)

  1. Mathilde says:

    Om jeg hadde bodd nærmere, vært gammel nok osv! Hehe. Men du må kose deg masse, masse på relasekonserten til Tommy ;) Og om du husker det, hils han masse fra meg! :)

  2. Marit says:

    Fin sang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*