Pop to tha stokk!

Ååå jeg skammer meg!! Denne uken har vært så proppfull med festligheter at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne. Og jeg tok selvfølgelig med meg kamera. MEN batteriet tok slutt etter bare 3 bilder. Og laderen lå selvfølgelig hjemme i Ålesund. Shame on me! Jeg ville jo filme og vise dere så mye. Meen MGP-eventyret har jo såvidt begynt og jeg lover at jeg skal være mye mer inkluderende fremover.

Det eneste jeg har å by på nå er noen kjiiipe iphone-bilder fra da jeg var på Popstokk. Det blir sendt dagen før opptredenen min i MGP(altså fredag 27′e januar). Og DET må jeg si. Det er det morsomste jeg har gjort på TV så langt. Topp stemning, utrolig morsomme konkurranser, verdens søteste lagpartner(Rikke Normann) og særdeles underholdende konkurrenter. Det var helt enkelt en dag fullspekket med latter og glede. Ååå så gøy det var! Vil gjøre det en gang til..

Nå er jeg tilbake i Ålesund igjen. Det er siste uken før jeg drar til Oslo og Larvik. Er såå gira!! Synger, synger og synger dagen lang. Føler meg bare såå klar for å stå på den scena nå!! GLEDE!!

Og ikke glem at SINGELEN MIN KOMMER UT ALLEREDE I MORGEN(dvs en halvtime fra nå??). Ojojoj.. Spennende saker!

One Response to Pop to tha stokk!

  1. Oi såå spennende å høre Rikke! :D
    -Så mange fine bilder og jeg gleder meg til å høre din nye singel av mgp-låt og se deg på popstokk… bare digger det programmet :D Så mye humor og glede i det, som du sier :).
    -Skal heie på deg på mgp og stemme på deg ^^
    -Masse lykke til Btw :)<3 klem Andreas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*