Paris, je t'aime…<3

paris

I går kveld ble jeg tipset om bloggen “The Cherry Blossom Girl”.. Der kom jeg over noen utrolig vakre bilder fra et kaldt og snøfullt Paris.. Jeg ble så utrolig inspirert og mailet umiddelbart min fotografvenn Eirik og spurte om han ville bli med meg til Paris og ta noen bilder. Han takket ja, og i dag har jeg bestillt billettene! Vi drar allerede nå på lørdag!! Wow.. Iblant er jeg nok litt for impulsiv for min eget beste..:P

Gleder meg til å se hva Paris har å by på.. Jeg har nemlig aldri vært der, så det blir et spennende lite eventyr!

Noen fantastiske bilder skal det ihvertfall bli.. <3

3 Responses to Paris, je t'aime…<3

 1. Lene-Marie says:

  Gleeeed deg.. Paris er en helt utrolig fantastisk by med en helt spesiell atmosfære og masse tilby!!
  har vært der ett par ganger og får ikke nok. skal dit igjen i mars!
  hurra.. Kos deg <3

 2. Kinamor says:

  ÅÅÅÅ e me vil!!!!
  blir så misunnelig på d lillesøster <3
  koooos d di spontane hønepøne!!!
  superglad i d <3 <3

 3. Heldig du er da Rikke! :) Da jeg var i Paris var jeg bare der i 6 timer og selvsagt bare på flyplassen. Vi mellomlandet der da vi skulle til og fra New York, og mitt inntrykk av franskmenn ble det samme som mange andres, de NEKTER å snakke engelsk.. hmfr! Menneh… Byen er jo magisk, vil jeg tro. Gleder meg til å se bildene dere tar der da :) Og kos dere masse!

  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*